![]() |
Re: Fanatik Constanta
Quote:
|
sa se este bucurie de 1 mai copii nu va mai bateti gura ca oricum are ct mai multe si mai frumoase masini ca noi ....
deocamdata |
4 Attachment(s)
Tuning spaniol ! :))))
Pe 15 mai, o sa fie o expo aici, a sa ma duc si am sa postez pozele aici ! Pacat ca nu mi-a trimis si mie Domnu` Marian un sticker cu Fanatik, pt ca am sa particip la SPL, cred ! Numai bine ! |
Daca nu stiti de ce vorbiti...
Masini au fost mai multe , da paragladina aia de reporterita a pozat doar alea 3 , chiar atunci treceam pe acolo si pur si simplu a luat foc gagica ca de ce nu ii da nimeni un interviu , asa ca s-a decis sa manance un pic de rahat , ca daca se dadea putin mai in spate cu vreo 30 metri se vedeau si restu masinilor. Oamenii au propus un tuning party , expozitia era voluntara , cine a vrut sa isi expuna masina a expus-o , rusine celor care nu au facut-o ca sa faca evenimentul mai frumos , ca dupaia tot noi Constantenii ne plangem ca de ce nu se fac mai multe evenimente , atunci de ce nu participam la ele? Eu unu am fost la ultimele 3 gale ( de fapt la toate 3 ca atatea au fost in total ) , m-am distrat si asta conteaza , indiferent de club sau culoarea pielii etc. P.S. tuning-u la motor este de "x" ori mai scump decat un exterior , exterioru il faci odata sau de 2 ori ... motoru il faci la infinit , caci ala mai si cade. |
Quote:
|
sa fie sanatosi reporterii , cade pt ei , nu si pt noi membrii de cluburi si proprietari de masini , fie ca suntem iubitori de desgin sau curse , tuning exterior sau motor , ca noi bagam banii in ele , iar ei au aparut acolo ca vroiau sa manance o paine si sa infloreasca tampenii.
Din cate vad chiar si-a cerut scuze reporterita pana la urma |
acum stiti si voi acolo cum se simte bianca dragusanu aici :))
|
dragutza reporteritza! :D
|
Sunt foarte suparat pe fanatici din constanta :evil:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hola ! Unde`s fanaticii din cta ? nu mai au usere pe forum ? :D
|
Quote:
|
o fi facut "puf" ct la instalatia de net si saracii ei se chinuie sa ne contacteze dar ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning