![]() |
care ma poate ajuta cu un virtual tuning ?!
2 Attachment(s)
am nevoie de un virtual tuning pentru un passat 3b sa imi fac o parere , as vrea ceva clean look ... tot gri masina shi capota neagra cu bad boy look
|
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
1 Attachment(s)
merci de variante faith
cum ai zis prima data facea ceva.. dar tot nu disparea bump doar se muta mai sus... a doua idee clar nu pentru ca imi apare o linie acolo si nu o vreau dar de data asta se pare ca a functionat prin adaugarea a mai multor "edge"... sincer nu inteleg de ce .. poate doar ca nu se mai intinde asa mult la smooth si raman la locul lor :lol: daca mai aveti propuri sunt dispus sa incerc orice 8) |
am si eu o intrebare cum faci dintrun modelaj a unei masin jenti sau a orcarei chesti sa apara din material liniile alea ca la mine apar dor niste puncte (sc sunt nou inprogram):?: :ihearu:
|
incearca F3/F4
|
mrs functioneaza
:peace: :workout: |
1 Attachment(s)
primul meu cauciuc cum va place
Attachment 1686116 |
Arata foarte bine,a ramas sa faci janta ;)) :D
Are cineva sa'mi dea un Renault Laguna 1 va rog frumos?Nu as vrea sa ma apuc de modelat de la 0 pentru ca imi trebuie doar pentru cateva lucruri,vreau sa fac ceva la masina reala si in photoshop nu imi iese ceea ce vreau...multumesc. |
are cineva un tutorial cu jenti ca numi iese un lucru (video va rog ca ale cu poze nupre le inteleg)
:arrow: :wave: |
Re: care ma poate ajuta cu un virtual tuning ?!
2 Attachment(s)
Quote:
Nu mai deschideti topicuri cu astfel de cerinte. Daca vrei virtual tuning pentru masina ta intra aici |
Re: Care imi zice ceva program de tuning?
program de tuning 3D nu cred ca exista, dar de modelare 3D da, in care poti modela masini 3D..
- 3ds max (majoritatea il folosim pentru ca este foarte bun) - maya - cineva 4D Astea sunt cele mai bune, si majoriatea folosim 3DS Max. Dar nu te astepta sa modelezi o masina de cum l-ai instalat. Eu am modelat prima masina dupa 6 luni in care am invatat bazele. Asta necesita mult timp liber, rabdare si nervi de otel. Daca vrei tutoriale in limba romana gasesti la mine pe site, dar propun sa inveti bazele mai intai. |
Re: Care imi zice ceva program de tuning?
Multumesc frumos de raspuns...Si mercy de sfat. Sa ai o noapte cat mai buna;)
|
Designer jante.
Care e ideea. Ce ma gandeam acuma.. Asa pe moment.. As vrea sa ma apuc de design pt. jante.. Si eu fiind cam zero la capitolul programe de grafica 3D.. As vrea sa ma ajutati sa incep sa lucrez.. Mentionez ca desenele vreau sa le fac virtual, adica sa le desenez in 3D Studio Max ( :wave: ), nu de mana. Sper sa ma ajutati!
P.S.: Sunt binevenite si tutorialele pe youtube/bloguri/anything. |
2 Attachment(s)
Ceau.
As dori si eu un VirtualTuning daca se poate pe Passatul acesta, ce doresc este sa imi faceti capota si plafonul cu carbon 3D sau negru mat cum credeti ca e mai bine, si inca o poza cu capota facuta cu negru mat dar, doar partea din mijloc care v-am desenato in poza 2. ( la passaturi este unflatura aceia pe capota ). Mersi. |
1 Attachment(s)
@ mba
eu as incerca ceva de genu` asta |
Forte tari desenele as vrea sa le am si io cu programe de proiectare etc...:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:24. |
- Copyright 2026 4Tuning