Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

johnsonxxl 13-10-09 06:09

Re: Club ESPERO

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 2714022)
Si pana la urma pt cei din provincie ce e de facut? Ni le facem singuri sau se trimit?

exact..cum facem ca am mai intrebat de vreo 2 ori...

CIPRIAN_17_CIP 13-10-09 11:49

salut baieti,am lipsit o vreme dar vad ca voi nu ati stat degeaba.bravo voua.cum a ramas cu stickerele? care e culoarea de fundal care a ramas pana la urma? sunt de parere ca pe fundal transparent ar da cel mai bine.

Dany_1987 13-10-09 19:02

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 2709717)
7 pozitii la comutatorul de dirijare a aerului?? :rolleyes2

asta e un alt model de ESPERO are si aer conditionat, daca nu ai observat nu are butoanele alea 2 de aer conditionat si ala care circula aerul din masina, si alea 2 butoate sunt incluse in cele 7 pozitii pe care tu le-ai aratat in poza cel cu fulgul este cel de aer conditionat si celalat nu stiu care dintre ele este dar sigur e unul ...

PS: cred ca al doilea buton ar fi cel cu sagetile giratorii ...

mike-fullspeed 13-10-09 19:06

Hai ca vin si eu cu o intrebare, ca am mai vazut discutia asta pe un topic si m-am gandit sa o deschid si aici...

La cati dintre voi functioneaza AC-ul??? la mine merge ;)

CIPRIAN_17_CIP 13-10-09 19:07

merge si la mine.

Dany_1987 13-10-09 19:09

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 2716109)
Hai ca vin si eu cu o intrebare, ca am mai vazut discutia asta pe un topic si m-am gandit sa o deschid si aici...

Si la mine functioneaza, cel putin functiona, si stiu sigur ca functioneaza pentru ca atunci cand am luat masina functiona dar foarte putin iar acum deloc pentru ca nu mai are freon, i-am dat drumul la supapa aia de la aer si a iesit numai aer, trebuie sa-i bag freon sa-i fac plinul :D .....

87-bob 13-10-09 19:11

buna intrebare mike si la mine merge dar cred ca nu prea mai re freon ca aum spre sfarsitul verii baga cum trebuie doar la trepta4...apropo la tine cum se comporta?la mine cand mergea bine,dupa ce se racea,la2mentinea fara probleme...8)

Dany_1987 13-10-09 19:11

2 Attachment(s)
si 2 poze cu stickerul negru mat pus provizoriu bineinteles, deci nu sariti toti cu gura ca arata urat acolo ca e pus decat provizoriu pana gasesc panoul cu lampile spate ca am o gaura acolo unde e pus stickerul si arata destul de urat si ca sa rezolv gaura: Sticker + Gaura = REZOLVAT :D

PS: ati vazut ca stickerul are exact dimensiunea panoului ? Eugen le-a facut special pentru mine stia ca am acolo o gaurica ... :D:D:lol:

mike-fullspeed 13-10-09 19:19

@ Bob, la mine se comporta normal, adica, daca il pormesc trage mai greu, iar daca il opresc trage bine, e logic nu? In fine, la ce te referi ca nu inteleg...?

@ Dany, fara suparare, dar decat sa il pui acolo mai bine nu il mai puneai. Mai bine lasi gaura aia, pentru ca cine nu stie zice ca tu l-ai pus intentionat si o sa rada :)

87-bob 13-10-09 19:27

da si la motor ma refeream cum se comporta,dar si la aer...cum am zis,dupa ce il tineam la4,la2mentinea destul de bine,e prea mult?la tine sta la1 rece inauntru?si ai vreun fel de filtru de polen?ca m ar interesa,are un prieten a6 si am vrut sa i pun d ala dar trebuie un pic taiat...stii vreunul care se potriveste?

mike-fullspeed 13-10-09 19:33

Quote:

Originally Posted by 87-bob (Post 2716184)
da si la motor ma refeream cum se comporta,dar si la aer...cum am zis,dupa ce il tineam la4,la2mentinea destul de bine,e prea mult?la tine sta la1 rece inauntru?si ai vreun fel de filtru de polen?ca m ar interesa,are un prieten a6 si am vrut sa i pun d ala dar trebuie un pic taiat...stii vreunul care se potriveste?

Tu stii vreun espero care ar filtru de polen???

Iar la faza cu mentinerea temperaturii, trebuie luat in calcul mai multe chestii: cat de cald e afara, daca masina a stat in soare, etc... Oricum eu niciodata nu am mers cu aerul la treapa a 4a niciodata, si nici nu pot sa il tin incontinuu pentru ca face prea frig( daca e dat sa bata in fata, daca il dau sa bata pe sus e altceva)

Sper ca m-am facut inteles ;)

87-bob 13-10-09 19:44

nu am zis k stiu...am zis ca as vrea sa i pun ca tot intra praf prin gurile alea de aerisire in masina si eu nu tin geamul deschis...si daca zici ca nu l ai tinut la4 niciodata...inseamna c al meu nu mai are freon...:D

mike-fullspeed 13-10-09 20:16

1 Attachment(s)
Hai sa mai pun si io o poza cu limuzina mea!!!
Daca vreti mai multe poze, click aici: https://forum.4tuning.ro/111-masina-m...13-espero.html

Dany_1987 13-10-09 20:23

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 2716151)
@ Bob, la mine se comporta normal, adica, daca il pormesc trage mai greu, iar daca il opresc trage bine, e logic nu? In fine, la ce te referi ca nu inteleg...?

@ Dany, fara suparare, dar decat sa il pui acolo mai bine nu il mai puneai. Mai bine lasi gaura aia, pentru ca cine nu stie zice ca tu l-ai pus intentionat si o sa rada :)

Nu ma supar mike m-am gandit si io la varianta asta ca cine nu stie o sa rada dar asta e daca este cineva care rade de mine ca am pus stickerul ala acolo asta e nu ma deranjeaza deloc nu sunt un tip usor iritant.. plus de asta am luat 4 stickere si daca tot nu aveam ce face am pus unul acolo sa nu se mai vada gaurica :D nici mie nu-mi place cum vine sincer, o sa-l deslipesc de acolo cand o sa iau un panou din ala, mai intai sa fac rost de bani :D...

m1nor 13-10-09 20:24

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 2716109)

Nu am probleme merge chiar bine :)

All times are GMT +2. The time now is 20:59.

- Copyright 2026 4Tuning