![]() |
Re: Masini - Made In Constantza
Frumoasa masina Onule si merge conform aspectului. Misto
|
bha...cre' k am vazut shi io monstru din loch ness....era cu taburet:D....da' belea rau
|
onule! tu esti ma?
sa nu imi spui ca erai cu oltcitu prin curtea liceului |
sunt din calarasi.....am un 206 si vreau sa ma apuc de el.....cine ma poate indruma??? marius_kira_87-id meu ...
|
bani za ai ca idei zunt multe
|
Depinde ce vrei sa faci cu masina Marius ca de facut se gaseste sa se faca ceva. Spune ce vrei putere exterior interior muzica sau tot? Depinde cati bani esti dispus sa bagi in masina. Daca ai cum sa aduci masina aici iti fac eu exterioru din fibra de sticla iar la piese magazinul de pe un topic de aici iti poate aduce cam tot ce vrei
|
poi hai sa zicem asa......bara fata/ spate....praguri.....eleron...angeleyes..stopuri led...vopsea...scaune sport....volan inlocuit.....full borla....si numai stiu ce vortex...nu prea ma pricep....da oricum ii da sunet mishto....muzique.....fara motor...
aaaaa.....si jante....si o sa mai fie pe parcurs...oricum din ianuarie vreau sa ma apuc..indiscutabil... |
Quote:
si suspensia :D |
Exista un topic cu hai sa ne ajutam....aici este vb de masinile din cta ...deci continuati discutia pe topicul celalalt.
|
2 bijuterii parcate in seara asta la rex ,un maybach si un rolls ambele cu ADA la nr ,probabil asociatii hotelului
|
Am Vazut Un Porsche Alb Carerra S Era De Ct, Model America, Nu Mai Retin Nr. Oricum Frumos. A Zis Proprietaru Ca Are 320 De Cai. Aveti Poze Cu Ea?
|
am vazut azi in mamaia pe partea stanga (cum vi dinspre cta) la un hotel in parcare un Mercedes SLR McLaren alb ..jante albe..frumos..
|
Quote:
|
numai ca nu este slr... doar sl
|
sta masina aia acolo de luni bune...n-ai mai trecut prin mamaia? inveti pt bac? :D
LOR..cred ca stie toata lumea al cui e :rolleyes2... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning