Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Diverse (topic de offtopic) (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/86738-diverse-topic-offtopic.html)

Lucian_GXZ 21-04-09 17:54

Re: Diverse (topic de offtopic)

1 Attachment(s)
Poza in exclusivitate cu Nea ceashca JHN. Se poate observa si Elena in stanga lui zicand: "Zi-le Nicule!"

johnny325 21-04-09 17:56

deci nu am cuvinte foarte crminal=))))))))))))))))))))))))))))))))0
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):

BGY_Bogdy 21-04-09 17:57

Morrrr de rasssssssssssss=))))) NICULE!

just2sol 21-04-09 17:57

Quote:

Originally Posted by johnny325 (Post 2254533)
deci nu am cuvinte foarte crminal=))))))))))))))))))))))))))))))))0
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):

pardon.... GENIAL mai bn zis

Lucian_GXZ 21-04-09 17:58

GENITAL se zice dunga!!!

Lucian_GXZ 21-04-09 17:59

AM fugit home! Vb pe telefoane!!!! pac -pac

johnny325 21-04-09 18:06

pac pac

daffy duck™ 21-04-09 18:22

pac pac.....genitala poza :lol::lol::lol::lol::lol:

BGY_Bogdy 21-04-09 19:19

4 Attachment(s)
Cateva poze cu ceasurile montate ...Cumpar discuri fata Skoda Fabia dublu ventilate cineva se ofera la un pretz acceptabil?si placute de frana! Mai multe detalii despre ceasuri : 3 Ceasuri Raid Hp Night FLIGHT Temperatura apa Temperatura Ulei si Voltmetru am ales aceste ceasuri sa imi funcioneze toate ...adaptor temp ulei si teu pt sonda de tem apa..suportul este din fibra facut de Ghetto Tuning

GopPo 21-04-09 20:11

marfa ceasurile
p.s: o sa-ti fur ceasu' pt volt
p.s2: postu' e pt prezentare ceasurilor....nu te vrem si pe tine in poze:lol::lol::lol:

cozo 21-04-09 20:23

Quote:

Originally Posted by BGY_Bogdy (Post 2254781)
Cateva poze cu ceasurile montate ...Cumpar discuri fata Skoda Fabia dublu ventilate cineva se ofera la un pretz acceptabil?si placute de frana! Mai multe detalii despre ceasuri : 3 Ceasuri Raid Hp Night FLIGHT Temperatura apa Temperatura Ulei si Voltmetru am ales aceste ceasuri sa imi funcioneze toate ...adaptor temp ulei si teu pt sonda de tem apa..suportul este din fibra facut de Ghetto Tuning

da-mi seria de identificare si datele masinii pe mail: [email protected]

Tweety_rzw 21-04-09 21:57

Să revii cu nişte poze făcute noaptea să le vedem cum dau :lol:

stefan_88 21-04-09 22:26

Quote:

Originally Posted by BGY_Bogdy (Post 2254781)

Sa le porti sanatos .... sper sa fii multumit de ele ;). Da destul de bine la interior :D. Ce planuri mai ai pentru interiorul masinii ? 8)

BGY_Bogdy 21-04-09 22:40

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2255420)
Sa le porti sanatos .... sper sa fii multumit de ele ;). Da destul de bine la interior :D. Ce planuri mai ai pentru interiorul masinii ? 8)

Scaunele Sport si niste DVD si alte nebuneli dastea dar acuma vreau suspensie si jante :D

daffy duck™ 21-04-09 22:44

deci sa intelegem ca nu vei monta interiorul inapoi dupa ce il speli ???

All times are GMT +2. The time now is 08:14.

- Copyright 2026 4Tuning