![]() |
Re: Club MATIZ
cat vrei pe inele?
|
Quote:
|
Vreau eu piulitele! Chiar am nevoie de ele pentru jantele de aliaj! :) Nu am nevoie de inelele acelea! Ofer 40 ron pe piulite cu tot cu transport prin Posta Romana! Este ok?
|
eu vreau inelele
|
Gabi, esti sigur ca inele alea se potrivesc la tine? Cere si tu intai un diametru exterior si unul interior sa fii sigur. Ca daca inele vin bine pe butuc, dar sunt mari sau mici pt gaura centrala a jantei, nu ai facut nimic. Sau invers, daca intra bine in gaura centrala a jantei, dar sunt largi pt butuc, degeaba le iei...Sau probeaza unul daca vine bine :) Cel mai bine ar fi sa le faci la un strungar, le face la fix :)
|
el a zis ca lea avut pe jante r14
|
Quote:
|
Inelele sunt de diferite dimensiuni, nu sunt STAS :| Jantele pot avea gaura mai mica sau mai mare in mijloc. Si la fel si dimensiunile butucilor pot varia (aici nu bag mana in foc, dar asa cred) Asa ca pot fi inele care se potrivesc la perfectie pe jantele si butucul tau si altele, dar pt jantele si masina altcuiva (alt model de jante si alta masina) sa nu intre nici pe janta si nici pe butuc. Intelegeti acum? Pretul oferit de Petrica este extraordinar, dar trebuie masurate inelele alea (diametrul exterior, cel interior, chiar si grosimea).
|
ok multumesc frumos,pentru indicatii
|
inca valabil...chiar nu vrea nimeni piulitze frumoase la matizul lui.....
|
salut ,
matizarii... la ce pret mai ajunge o instalatie completa de AC cu tot ce trebuie la ea ? ca tare ma bate gandul sa investesc intr-un are mai rece |
Intre 9 si 12 milioane daca o cumperi de la dezmembrari, la care mai adaugi costul montajului daca nu te pricepi si incarcare cu freon si verificat etanseitate inca 150 ron cel putin. Dar se merita ! Eu am avut noroc si am gasit piesele SH foarte ieftin si montajul l-am realizat eu, nu e dificil si te pot ajuta daca te hotarasti!
Ce euro are Matizul tau? |
Quote:
|
Vezi ca tu la E4 nu ai instalatia electrica pentru A/C dar nu este nimic iti explic eu cand o cumperi ca sunt doar cateva fire si un releu!
|
salut!! sunt si eu nou p'aici si'as vrea sa ma bag si yo in clubul "matizistilor" zicea cineva ceva de-o intrunire??
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning