![]() |
Re: Ghetto Tuning Bucureşti
2 Attachment(s)
Salut!
Poti sa imi faci un eleron ca cel din imagine ? daca da la ce pret si cat dureaza, astept un PM. merci |
Dak iti trimit un spoiler de spate de golf 4 variant poti sa imi faci cum i ai facut la baiatul asta https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1292611109
Si sa imi zici un pret !! mersi |
Un pret pentru un portbagaj CSL pentru E46 sedan ? un pret pentru badboy E46 facelift ?
|
Salut, ca sa poti sa imi faci bara spate pentru un megane sedan gen rs iti trebuie si bara de hatchback rs sau ai matrita ?! Astept raspuns
Multumesc anticipat. |
Salut,
Poti sa-mi spui si mie un pret pentru o prelungire de capota si portbagaj clean pentru o Dacia Logan ph1 ? Multumesc |
Sunt interesat de un badboy la o capota de golf 4 si de scos emblema cu VW de pe haion.
Te rog daca se poate un pret cat mai repede si timp de execute pentru ca luni/marti treb sa o duc la colantat si vreau sa ii fac capota si haionul. Multumiri anticipate, Robert |
4 Attachment(s)
v-am raspuns, aveti pm.
- bad boy golf 5 + haion clean fara emblema. |
arata bine bad boy-ul......e ca al lui EOK.
felicitari pt lucrari Mihai. |
Eu nu am primit raspuns :(
|
1 Attachment(s)
vine luna martie si banii pe care i-ai pus deoparte pentru masina ta se vor duce pe martisoare si cadouri? exista totusi o varianta prin care putem impaca si capra si varza.
in perioada 1 martie - 8 martie, ghetto tuning ofera reduceri intre 20 si 30% pentru orice tip de modificare. ps: mare atentie cum le impacati, sa nu ajungeti sa dormiti pe canapea 8) ps2: reducerea nu se cumuleaza pentru cei cu mai multe iubite :D |
:) Ne vedem Joi sau Vineri, ca sa nu dorm pe canapea si pentru ca sunt primul care m-am anuntat da-mi discount-ul de 30%! :)
Am vorbit la telefon pentru bara spate de Megane. Spor! |
1 Attachment(s)
Salut un eleron ca cel atasat cat m-ar costa ,in ce consta lucrarea, si cat dureaza, merci
|
Toate fetele sa :Dapeleze la ghetto. . .
|
pentru astra g coupe ai ceva si la ce pret astept raspuns mersi
|
Reduceri, reduceriiiii...haideti sa ne ingramadim si noi cum o fac fetele la shopping :D
Mihai stii tu...astupat proiectoarele un pret cu reducerea pe PM :-). Poate trec joi pe acolo sa vedem (iti dau un telefon inainte...treaba e sa fac rost de cash) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning