![]() |
kraven avem topic special pt femei :wink: deci cred ca o sa continue discutia aici :mrgreen:
|
nu vad rostu shantzule sincer! cei pe care ii afecteaza si ii intereseaza cu adevarat acest lucru s-a vazut cine sunt!!! si se shtiu !! nu vad rostu pt. care s-ar mai discuta acest subiect!!parerea mea!!
|
asha e kraven :wink: ai dreptate :mrgreen: taz vii sambata sa stiu daca iti aduc cd-ul ?? :roll:
|
ati vazut ce a facut nebunul ala cu bmw in Bucuresti?
astia sunt cu ochii pe noi clar... ala din bucuresti era si cam nebun s amor io era sa faca la accidente in 35 de secunde...ohoooo |
Re:
Quote:
ps: filmul este vechi, nu e filmat acum... |
Re:
Quote:
|
Iar incepe cearta ? :evil:
|
saorry momo nu am vazut...nuj ce e cu voi de unii au niste basini in ei...offffff nu mai zic nimik
|
Re:
Ce e Manson .. probleme? te supara baietii? :D :P .....
|
Pitu
Ai grija pitu`! poate nu primesti nimic!
Ma voi la ce cobitzi? Poate data viitoare luam o minge, niste palete ceva! Jucam si noi ceva la nocturna :arrow: Fuck Tha police! |
Re:
Quote:
|
dj vibe nu ma supara nimeni...
|
Re: Pitu
Quote:
|
Am consultat un avocat in problemele care au aparut in ultima perioada
...... si ceea ce a zis aml`u Pt dosar penal ... se poate...dar asta inseamna ca el stia mai demult ca este anchetat.......ca doar este obligatoriu sa se trimita citatii la martori, cel anchetat, si la alte persoane care se considera necesare la dosar pentru a le lua marturie Pt amenda penala ... deci ca sa primeasca amenda penala...asta e de bine...inseamna ca fapta lui nu a fost considerata cu pericol social mare.....dar s-a facut rechizitoriu de catre procuror...si s-a dat NEINCEPEREA URMARIRII PENALE...si a primit doar amenda penala, deci dupa asta....cazierul lui nu este patat.. |
si pana la urma care este starea de fapt momentana a lui AMLu are dosar sau nu are.>! pt ca eu cred ca este oi cacealma a politiei!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:16. |
- Copyright 2026 4Tuning