Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/6619-discutii-membrii-crazy-drivers-bucuresti.html)

B-13-FFA 14-09-06 00:59

Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti

a mea pleca prost......ASR nedeconectabil.......revine la 2 3 4 si chiar 5 vreau sa incerc oricum

59AFA 14-09-06 09:35

asr ul se poate deconecta..dar e mai complicat...tre sa scoti o anumita siguranta de pe panoul ala...nush exact care .. sper sa nu ma insel , dar asa este si la deconectarea airbag ului :rolleyes2

B-13-FFA 14-09-06 14:11

airbag-ul are buton pt dezactivare. si sincer nu ma bag sa-i scot fire din bord......mai ales k nu e masina mea personala......macar stiu k recupereaza bine :D

bLaCkPoWeR 14-09-06 14:37

sal all !!! B-13-FFA, io sunt alex (bLaCkPoWeR) ... sunt un pic mai vechi in club ... nu prea am avut timp asa ca sa stau sa vb ... si sa vad ce se mai intampla pe aici ... inca nu am o masina a mea :D o folosesc pe a lui tata :D e un ford focus din 2004 scurt in 4 usi !! am carnet de putzin timp de vro 3 luni si ceva :D .... care este numele tau ??? care vretzi sa vb cu mine id-ul meu este [email protected] ! :D respect 4 all !!!

blaCkPoWeR

Ace Axel 14-09-06 16:30

zal all.... m-am intors si eu.... s-a mutat locul de intalnire de vinerea?!

59AFA 14-09-06 17:23

opaa...se intoarce lumea din vacanta...dak sambata a fost haosul ala , ma intreb ce o sa fie maine :D

B-13-FFA 14-09-06 17:55

s-ar putea sa fie unu si mai mare :D.....abia astept

B$&CVJ 14-09-06 18:52

sal, a ramas maine seara la orele 21.00 la Polivalenta. Sper sa vina cat mai multa lume.

MicDaRAu 14-09-06 20:53

sa vina lume sa vina lume:) ca e din ce in ce mai bine:)

B$&CVJ 15-09-06 12:41

Deci cine vine diseara la 21.00 la Polivalenta.

Slim29 15-09-06 12:56

da venim sper sa fim si noi cativa

59AFA 15-09-06 13:57

bifez si eu prezent in seara asta...vine si baiatul cu supernova si inca unul cu o kia , care mai aduce cativa dupa el :D

MicDaRAu 15-09-06 14:56

yo nu bifez prezenta diseara, ca bifez prezent in busteni, ultimul weeknd la munte din vacanta asta, asa ca distractie placuta diseara baieti! "sa fiti cuminti"

caphonne 15-09-06 16:29

lume veniti diseara ??sper sa nu bat drumul degeaba plus ca nu stiu pe nimeni asa bine (pe cine stiu nu vine)
slime te uiti dupa mine :)) vezi ca vin cu cainele /supernova rosie cu numere rosii :D si tu 59 afa da un add la id meu

Ace Axel 15-09-06 16:59

eu nu stiu dak o sa pot ajunge, din nefericire.... am de terminat un "proiect"....

All times are GMT +2. The time now is 07:37.

- Copyright 2026 4Tuning