![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
Quote:
|
1 Attachment(s)
Roby, nu taia usita! Nu va arata bine ce va iesi, adica un fel de "D" intors...mai bine astupa usita, daca ai cum si nu e greu....si lasa gura de alimentare in masina, pana cand aduc masina aici. Cea mai buna varianta e cea cu stopul, m-am gandit mai demult la ea, si cred ca e cel mai bine asa - mai ales ca am de gand sa chelesc tot de pe masina, manerele de la usi, dungi, gauri de chei etc. Sistemul cu stopul nu e greu de facut, dar necesita multe probe -> mult timp pierdut, si automat un loc mai mare in spatele stopului -> sudura, ajustari...dar merita!
|
dragut :) bafta in continuare
|
hmmm ideea cu stopu nush mie unul mi se pare aiurea... sa dai stopul la o parte de fiecare data ... n-ar merge mutata mai sus deschiderea chira pana in geam? iar ce ramane jos astupat... trasa o conducta de tabla si pui benzina normal ca omu ? imi dau si eu cu parerea :|
|
6 Attachment(s)
E putin mai complicat decat pare....iar chestia cu stopul se poate face cu o foarte mica adaptare (d.p.d.v. al traseului benzinei) si cu putin mai multa munca pentru locul in sine si sistemul de deschidere pentru stop...
Cam asa arata locul, privit din interior: |
Quote:
|
Pai scaunele m-au costat 920 lei cand le-am cumparat, iar tapitatul (material + manopera) 11 milioane. In total - 20 milioane pentru 2 scaune Sparco imbracate in piele...e mult, dar in Constanta m-ar fi ajuns dublu.
|
Ai tapitat scaunele Sparco ? Chiar sunt curios cum au iesit.
P.S. Nu vii si tu la intalnire maine ? :D |
Quote:
|
6 Attachment(s)
va salut!postez pozele cu bara de spate!(bara si evazarea e doar aruncata pe masina)
|
foarte tare !
imi place cum arata asa din spate ..evazata.>:) |
hai ca da superr bine.. felicitari inca o data...:D
|
Hmmmm....parca nu arata asa bine in ultima data cand am vazut-o....imi place la nebunie!! Multumesc pentru poze!!!
|
wow...din ce in ce mai frumos...
|
nu mai pleci sa o iei? nu ai mai dat nici un semn
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning