![]() |
Re: Comentarii WIP (Work In Progress)
Nu-i nimic ,din greseli se invata.Greseala a provenit si din schita .Nu-i bai,se rezolva.Merci.
|
2 Attachment(s)
Cum vi se pare?Cam urata culoarea aleasa:rolleyes2 ? Ce greseli am mai facut ?
|
Cum intri in masina ,pe geam ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
La tine in prototip cum intri in masina? Uite,sa nu fiu rau,am incercat altceva.... |
:)) Daca te uiti la concepte o sa vezi ca nu toate au "maner" de a deschide usile.+ ca si geamurile sunt minuscule ,de asta se numesc si concepte ,noi inovatii.
|
Quote:
Si app de conceptele tale,chiar imi plac si imi place cum lucrezi:-) |
Nu-i nimic ,imi place ca nu dai dovada de obraznicie ca multi altii care se cred experti daca fac 2-3 lucrari .Merci ,nici tu nu esti departe de-a deveni un membru al VT user grups .Un sfat ,cand faci conturul la portiere foloseste si o margine alba si separata de layerul negru ,o sa se vada diferit .Lucreaza curat in continuare !
|
Dacia CUPe' concept WIP-3
1 Attachment(s)
Attachment 2294243Enjoy
|
Quote:
|
Re: Dacia CUPe' concept WIP-3
Quote:
Oricum arata bine vreau sa il vad gata!:D |
Re: Dacia CUPe' concept WIP-3
cika e concept...api nici conceptu la Duster nu se pre potriveste cu Dusterul de serie...no si ....asta este
merci de comm ...asteptam pareri,greseli,etc |
Dacia CUPe' concept WIP-4
1 Attachment(s)
Attachment 2296689Enjoy
|
In mare, concepetele sunt de doua categorii , prima categorie sunt cele utilizate ca vectori de imagine - show car , acestea arata posibila directie in design care o incearca producatorul respectiv , testeaza impresii asupra acesteia , aspectul practic nu este atributul esential la aceste concepte , importanta este directiea de design ca stil , vitrina tehnologica de care grupul arata ca este capabil . Dacia Duster concept intra in acesta categorie , s-a dorit publicitate pentru brandul Dacia , ca sa fie adus in lumina reflectoarelor . Dacia Duster modelul produs , nu si-a propus in nici un moment sa fie un exercitiu de design , are alta categorie de cumparatori comparativ cu posibilul Duster concept daca ar fi fost produs , acel model ca sa fie competitiv ca pret ar fi trebuit sa fie " tuns " de multe elemente intersante ce se regaseau pe el , si in final oricum ar fi fost o masina cu un brand Dacia care ar fi gasit putini cumparatori pentru categoria sa . A doua categorie de concepte sunt cele ce ne prezinta niste modele aproape de a fi produse in serie , pe care regasim tehnologii apropiate de cele ce le intalnim pe sosele , modele ce ajung sa fie produse intr-o forma foarte apropiata de cea prezentata de modelul concept , in general interiorul este complet sacrificat in locul unuia mai " normal " .
Cu privire la acest model , Dacia coupe - concept , este un exercitiu interesant , in partea frontala regasim elemente de design din gama dacia , cat si elemente de design contemporane . Este o propunere ce ar putea fi produsa in serie in viitorul apropiat fara a fi nevoie de modificari mari ale designului . |
Incepe sa nu mai semene a dacie ... adica nici nu a semanat :lol: mai degraba cu un ford , (masca cam imi aduce aminte de mustang) sau cu un nissan (forma)
|
2 Attachment(s)
Am inceput la asta...in principiu pt challenge dar se vede ce masina imi place si ce nu imi place in lucrarile mele..aici nu am avut abdare si nu prea-mi place...ce ziceti?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning