![]() |
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
6 Attachment(s)
va salut si toata stima pentru voi colectionarilor de machete!!!
asi avea si eu o intrebare: aproximativ ce valoare are aceasta macheta: MERCEDES-BENZ,S600L,1998,metallic blue! si din cate se vede dupa certificat este o editie limitata aceasta macheta! este farbricata de VITESSE GROUP, in stare impecabila,se vedesi din poze, este in cutie!si din cate m-am mai interesat este o macheta mai veche si mai rara,nu stiu daca se mai gasesc in tara modelul de fata!multumesc si astept raspunsuri,pareri,informatii! :)! |
Este o macheta destul de rara, dat fiind faptul ca producatorul a dat faliment cu ceva timp in urma. Una in stadiul acesta si completa de ambalaj poate ajunge si la 80-90 de euro.
|
Quote:
|
macheta a ajuns la userul 2010, un om super de treaba si sunt foarte multumit ca a ajuns la un pasionat adevarat de machete!!!;) si sper ca si el este la fel de multumit ca si mine!
|
Foarte multumit. Sarna mult!!!
|
Felicitari domnu`Costi !!! ;)
|
sanatate multa colegu'! ;) ma bucur foarte mult ca a ajuns la cine trebuia macheta! poate o sa faci si niste poze artistice asa ca sa vedem si noi mercedesul in adevarata ei valoare...:) pe viitor tin cont, poate mai facem tranzactii! :)
|
7 Attachment(s)
Postez aici, poate intereseaza pe cineva, cateva noutati de la Nurmberg Toy Fair 2015.
De la GT Spirit |
10 Attachment(s)
AutoArt...
|
6 Attachment(s)
Otto Models
|
Ce producator este Mc Laren P1?
|
Cel din poza este versiunea AutoArt si va fi facuta din composit+metal. Va mai iesi de la TSM si PMA, amble diecast metal
|
BMW ul albastru este cumva M3 varianta berlina, e90 LCI ?
Merci. Poate si un pret. |
5 Attachment(s)
Quote:
Pentru tine mai am o surpriza, stiu ca esti cu BMW-urile. Poze in premiera pt Diecast Arena si DIF: |
Rolls ul de cine e facut ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:45. |
- Copyright 2026 4Tuning