Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

teddy 11-06-06 20:45

Re: Masini tari vazute la noi !!!

wtcvictim, albul e o culoare consacrata pentru mercedes. daca e gratis cu atat mai bine... nu inseamna ca nu e exclusivista.
cat despre ferrari-ul ala, daca are numere de franta sau italia (nu retin exact)... si ala era parcat prin zona mea si cu siguranta nu e o replica.

Eugen_TL 11-06-06 20:48

wtcvictim, ! dc sa mint,nu am probat m-am uitat pe geam ca taranu si am vazut spatiu pt picioare;)

gata cu offul...are loc cat pentru 10 :D

mike20 11-06-06 20:49

nu cred ca acel ferrari este vreo replica..l`am vazut si eu parcat de cateva ori in fata la GUCCI

romanov 11-06-06 22:17

[QUOTE=wtcvictim]
Quote:

Originally Posted by TuningBoy

de ce afirimi asta ... le-ai probat pe amandoua ?

are dreptate...sa stii ca am fost eu in ultimele 3 generatii de S si in penultimul mi se pare si mie ca-i mai mult loc in spate pt picioare decat in ultimul,asa imi amintesc cel putin.

ps: ce-i drept era L si avea si scaune individuale

Bogdan_mb 12-06-06 16:08

Quote:

Originally Posted by romanov
ps: ce-i drept era L si avea si scaune individuale

DOH... am zis sa probezi ambele masini varianta normala ,ca si eu am stat in S-ul nou varianta long si e exagerat de mare in spate...

bano 12-06-06 17:50

1 Attachment(s)
la o parte, ca va calc

sandrin 12-06-06 18:22

becali rullzz :D

vlad_VSV 12-06-06 18:22

a parcat exact pe locul rezervat pt oamenii in carucior(invalizi):chainsaw::chainsaw:

Eugen_TL 12-06-06 18:32

Quote:

Originally Posted by vlad_4tuning
a parcat exact pe locul rezervat pt oamenii in carucior(invalizi):chainsaw::chainsaw:

hahaha ce tare ! si el inca ajuta oamenii cu probleme cica... da carucioare;)

sil4tuning 12-06-06 19:15

era rezervat pt handicati ...acuma de ce si voi va suparati ? :)

mihai88 12-06-06 19:47

o fi parcat el pe locu de handicapati da tot are o masina unica in romania(daca nu ma insel)......desigur ca asta nu ii da dreptu de a parca unde vrea el

ia ziceti voi care a mai reparat un maybach cu ranga :)))))):)))))):))))))

F.R.Sonic 12-06-06 20:18

A parcat exact unde trebuia!! acolo ii e locu lu jiji..."saracu" nu e vina lui ca e asa cum e...:writers_b

orlando 12-06-06 20:28

Quote:

Originally Posted by mihai88
o fi parcat el pe locu de handicapati da tot are o masina unica in romania(daca nu ma insel)......desigur ca asta nu ii da dreptu de a parca unde vrea el

ia ziceti voi care a mai reparat un maybach cu ranga :)))))):)))))):))))))

oho nu e singur cu masina asta...mai sunt cel putin 2 cu o masina ca a lui in bucuresti :)

sil4tuning 12-06-06 20:31

2 Attachment(s)
nu este tare > doar placuta ochiului

Bogdan_mb 12-06-06 23:38

scz de offtopic : daca becali , unul dintre cei mai bogati romani, ii handicapat , voi ce santeti ?

sil4tuning : nu poti zice ca nu e tare, in comparatie cu ce mai gasesti prin topicul asta... esti singurul care mai pune poze adevarate

All times are GMT +2. The time now is 04:33.

- Copyright 2026 4Tuning