![]() |
ba da de ce animale aveti :oops: :lol: :lol: bogdane cum arata ala argentinian?? :?: sa pui poze :lol: tnos ce tare ai zis :lol: :lol: :lol:
|
argentinianul seamana cu un pit doar ca este alb si mai mare,am facut poze cu amandoi ,le pun cand developez filmul
|
NICK: MPA
NUME: BADYEAR PRENUME: SABIN DATA NASTERII: 12 09 1985 MASINA (momentan): DACIA 1100 CULOARE: verde nespalat HOBBY: masini, fete ( varianta bipeda), calculatoare Si apropo de animale am un motan de 7 kile persan corcit!!!! |
Bun venit pt membrii noi ( cu sau fara pisica )
Bogdan super cainele. Dog Argentinian este destul de rar... Ce-ai mai avut inainte ? |
Ok mersi mult da ce vi s-a pus pata pe discutii despre caini????
|
mpa: daca nu ai observat, am schimbat numele topicului in Identitati/Despre noi. E normal sa spunem ce animal ne place, ce animal avem in casa, etc. Eu asa cred. Daca ma insel, spuneti-mi.
|
am avut cativa lupi si tot un dog argentinian
|
zii tu gabi!ca zici bine!ce altceva mai aveti pe acasa,ca sa stiu cui fac o \"vizita\" intamplatoare cand nu e nimeni acasa!poate fac rost de bani asa sa-mi iau un BMW!
|
Tnos vino la mine te rog ,i-ti spun si cand nu suntem acasa si i-ti dau si cheie sa intri mai usor ce zici?:)))
|
mai eu vin daca am ce lua,dar numai daca iti iei cainii cu tine!pe toti!
|
i-mi pare rau dar copiii raman acasa! :lol:
|
Vino la mine da doar daca nu ai alergie la pisici!!!
|
:oops:
hai sa incerc si eu ! name: horica scoala: hmmm ... anul 5 la Poli ... pasiuni: masini , fete , calculatoare, masini si dormitul masina mea: momentan o dacia 1300 care tocmai o modific, una facuta deja , dar care a luat-o taicamiu si o solenza (in plan) :) altceva : as pune si eu poza cu prietena mea , dar nu stiu care dintre ele :P |
Say pune cu toate laudarosule dar nu uita de poze cu DACIA ca chiar ma intereseza asemenea tuning!!!
|
bine ai venit horica!dar ce are facut la mecanica dacia aia 1300?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:10. |
- Copyright 2026 4Tuning