Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/44523-e39-mr-proiect-evolutie.html)

aleks 18-01-10 10:40

Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie

Da, mor cānd ziceţi voi Beamveu, e mişto, serios :lol:
Una peste alta, dacă eu mi-aş fi prezentat maşina aşa aş fi abordat problema, de aia īţi spun că mi-a plăcut :)

conty one 18-01-10 11:23

tare masina 8)!!! sa ai parte de ea

tmkrf 18-01-10 12:18

felicitari pentru aparitia de la promotor ... tot ce nu am inteles a fost cand ai explicat de folia de carbon... succes si la mai mult Pro Motor (Replay)

Provenzano 18-01-10 14:10

tmkrf: a zis ca NU e folie de carbon....Ci e Carbon :P

vnool 25-01-10 13:18

bravo !!! Felicitari ;)

road_runner 25-01-10 13:42

Felicitari pt aparitia la PRO Motor... acu am vazut inregistrarea... te ajuta mai mult vremea daca era frumoasa ... oricum mi-a placut!
Numai bine!

Provenzano 25-01-10 16:01

nimic ???? mai pune si u ceva poze cu bmw

CED 25-01-10 20:47

Quote:

Originally Posted by road_runner (Post 3013100)
Felicitari pt aparitia la PRO Motor... acu am vazut inregistrarea... te ajuta mai mult vremea daca era frumoasa ... oricum mi-a placut!
Numai bine!

ms - tu il sti pe cat - in realitate culoarea cu totul altfel decit in poze sau pe filmare - oricum ma bucur ca am facut filmarea inainte sa vina frigul si ca am ajuns cu jantele de vara fara probleme pina la bucuresti

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 3013566)
nimic ???? mai pune si u ceva poze cu bmw

as mai pune dar nu am nimic nou - pe vremea asta sa nu scoti nici pisica din casa - e vreme de stat pe forum cu prietenii

VaLeX 25-01-10 20:59

Felicitari pentru masina in primul rand si pentru participare la ProMotor. Intr-adevar o masina facuta cu gust, din pasiune si din multi bani investiti. Succesuri :)

Provenzano 25-01-10 21:29

Quote:

Originally Posted by CED (Post 3014877)
ms - tu il sti pe cat - in realitate culoarea cu totul altfel decit in poze sau pe filmare - oricum ma bucur ca am facut filmarea inainte sa vina frigul si ca am ajuns cu jantele de vara fara probleme pina la bucuresti

as mai pune dar nu am nimic nou - pe vremea asta sa nu scoti nici pisica din casa - e vreme de stat pe forum cu prietenii

sa vezi cum duduie m5 dimineta pana se incalzeste:P mori nu alta: e frig rau asa e.

kitz` 26-01-10 19:03

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 3015105)
sa vezi cum duduie m5 dimineta pana se incalzeste:P mori nu alta: e frig rau asa e.

sa faci un video sa vedem si noi 8)

CED 26-01-10 20:19

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 3015105)

as vrea sa duduie un motor de m5 sub capota lui cat - nu as mai comenta nici de frig nici de nimic - sa ma trezesc intr-o dimineata, sa deschid capota si sa vad un motor de m5 - deja exagerez cu visele - sa nu fiu nesimtita - imi e drag asa cum e :D

bitzucv9 26-01-10 20:26

iti apreciez foarte mult munca si pasiunea fata de aceasta masina, bravo tie, sper ca intro buna zi sa apar si eu pe la ProMotor:P ( pacat ca nu prea am mult timp sa ma ocup de masina).

FeLiCiTaRi !!!!

- singurele lucruri care le-as schimba la masina ta ar fi : eleron ( in primul rand) si jante daca se poate . :P

CED 26-01-10 20:45

Quote:

Originally Posted by bitzucv9 (Post 3018437)
iti apreciez foarte mult munca si pasiunea fata de aceasta masina, bravo tie, sper ca intro buna zi sa apar si eu pe la ProMotor:P ( pacat ca nu prea am mult timp sa ma ocup de masina).

FeLiCiTaRi !!!!

- singurele lucruri care le-as schimba la masina ta ar fi : eleron ( in primul rand) si jante daca se poate . :P

iti dai seama ca am remarcat si eu masina ta - frumoasa si curajoasa culoarea - arata super si cred ca ai muncit mult la ea

bogdan100 26-01-10 23:26

deja exagerez cu visele

never stop dreaming...

All times are GMT +2. The time now is 16:39.

- Copyright 2026 4Tuning