![]() |
Re: Evenimente
Tot ce e organizat de GTT si Onofrei costa! Si clubul si tot! :sad:
P.S. Am auzit la televizor ca e 15 RON |
Azi am fost si eu! Interesant! Masini belea si baieti priceputi! Frumos! As vrea sa se organizeze mai des evenimente de genul asta.
P.S. Felicitari castigatorilor! |
12 Attachment(s)
Daca este cineva din Brasov care are ceva de obiectat ar trebuii sa taca si sa se incuie in casa!
Noi am venit 6 masini pana la Brasov special pentru evenimentul asta si nu regretam o secunda a fost foarte tare de departe cel mai reusit spectacol de drift de pana acum in Romania, bine cu exceptia celui de la Cluj unde era KOE! |
Misto "ursii". Cel negru ce motor are?
|
5000 V8 400cp de la M5 E39!
|
A fost un eveniment destul de reusit, pacat ca unii se asteptau la nivel de KOE.
|
Quote:
|
Quote:
|
Am fost si eu duminica, fiind si la prima mea intalnire de acest gen, vreau sa spun ca a fost foarte OK si concursul si organizarea.Parerea mea este ca daca traseul era mai lung si spectacolul era mai captivant
|
Comentati mult si prost...este adevarat ca organizarea nu a fost extraordinara dar sa nu uitam ca GTT e singurul club care a reusit sa organizeze o etapa de drift in Brasov. Nu comentati aiurea ca nu sunt membru gtt sau mai stiu eu ce dar asta este adevarul. Dar tipic romanesc...stam pe margine si criticam.
|
Si daca nu aia de pe margine, adica publicul, atunci cine vrei sa-si dea cu parerea? Sau evenimentele nu se mai organizeaza si pentru public?!
|
Quote:
Haide-ti sa fim seriosi eu nu pot sa inteleg de ce unele persoane cu toate ca se plictisesc sau nu le plac astfel de evenimente inista sa vina doar pentru ca apoi sa spuna nu a fost ok! Haide-ti sa nu mai fim atat de negativisti nu stiu daca ai fost la Vitantis sa vezi diferenta de organizarea diferenta de traseu diferenta de calitate. Ma repet mult respect si sa dea domnul sa fie din ce in ce mai multe astfel de evenimente pentru a putea creste calitatea. Nimeni nu va face peste noapte un eveniment perfect in timp se perfectioneaza se descopera greseli care in timp se remediaza! |
Quote:
Multumesc. |
Quote:
|
Frate nu mai are voie omu sa-si spuna parerea ca repede sariti la gatul lui.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:30. |
- Copyright 2026 4Tuning