![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
Salutare..am si eu un Pegas acasa din acela mai mic..as vrea sa fac un choper din el insa nu am nici o idee.ar fi perfect daca ati veni cu ideei iar eu voi veni cu poze..Va multumesc!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
si atunci sa o las fara sau stiti alte modele mai faine???puneti niste poze cu alte modele daca aveti...macar pentru fata ca numi place golu ala acolo ca aia ceam avuto am rupto....sau de astea din poza de mai jos ce ziceti??
|
Gasesti in magazine aparatoti tzapene dinalea negre Rich.
|
Quote:
Mie niciodata nu mi-au placut. Neavand nevoie de ele, le-am dat jos. Daca consideri ca te vor ajuta, pastreaza-le. Nu arata rau cu ele dar nici fara ele. Acum, tu decizi. |
1 Attachment(s)
Cu aparatori din plastic arata mai sportiva.Cu dinalea de tabla o dai in bara.Modernul cu clasicul nu se pupa deloc+ca sunt de proasta calitate si in 2-3 luni ruginesc.Cele din plastic sunt si ele eficiente,dar mai mult de design.Pentru a te apara de noroi iti recomand ceva ,ce aveam si eu inainte de a da aparatorile jos:arrow:iti tai din aparatoarea din tabla(vezi poza)si pui una din plastic,iar pe fata cea de plastic e destul de eficienta.
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
De bike-ul meu ce ziceti?:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ai pm.
APROPO PT CEI INTERESATI DE FILME CU SPORTURI EXTREME GEN : BMX MTB SNOWBOARD SKI ROLE SKATE RALLY STREETRACE MOTO SI ALTE CELE AM INVITATII PE TRACKER CU TORRENTE DE GENU... DAR CINE VREA O SA IL ROG SERIOZITATE IN FOLOSIREA INVITATIEI... detalii pe pm. |
4 Attachment(s)
Mi-am luat si eu o bicicleta, din lipsa de ocupatie si permis pe 30 de zile.. Pun niste poze cu ea sa vedeti despre ce e vorba.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:48. |
- Copyright 2026 4Tuning