![]() |
Re: Accidente
5 Attachment(s)
Nu era Jeremy Clarkson? Refacea primul episod din Seria 12.....:lol::lol::lol:
edit: Acuma observ, ca si camionul din video si cel de la Top Gear erau Renault Magnum :-) |
4 Attachment(s)
Preluare de pe Clujeanul.ro
Quote:
|
Doamne Fereste!
pacat de cei nevinovati .Cat despre copilu ala ce conducea BMW-ul .. sper sa fie un model pt toti teribilistii |
Dintr-o data BMW-ul nu e chiar asa TARE......nu a trecut chiar prin toata duba
Mai am un amic, care si-a luat un 318 din 93 ca e "tare", si a intrat in capul de pod din Iclod...acum e la spital cu prea multe rani. A fost mai tare capul de pod decat masina. Chiar am zis, cati copilasi neexperimentati si-au luat pisicute, ca sunt TARI, si ei habar nu au sa conduca un carucior de butelii...parca vad, ca la prima zapada, toata santurile vor fi pline de BMW-uri tari! |
discutia mutata aici :) -> https://forum.4tuning.ro/37-cluj/48594-conduita-soferilor-profesionisti-trafic/page-16.html
|
19 Attachment(s)
Am fost din nou pana in Germania, iar la intoarcere am prins cod portocaliu de viscol pe Germania si Austria. De la Hamburg la Viena am vazut aprox 25 de accidente, din care doua, s-au intamplat chiar in fata mea. Noaptea in Austria, pe autostrada inghetata, un C klasse nou nout a pierdut controlul in timp ce ma depasea, a izbit parapetul din stanga, a fost aruncat in cel din dreapta, toate airbagurile puscate, noroc cu cauciucurile de iarna noi, ca altfel nu opream decat in el . La coborare la Oed, era un derdelus pe tot drumul, iar un tampit a vrut sa depaseasca "fraierii" care mergeau incet si lasau spatiu intre masini, a vazut ca nu mai poate opri si a tras de volan si intrat in santul de langa pasarela...s-a oprit la 1 metru de mine. Din cauza ghetii de pe drum, nu am mai putut urca pasarela, si am asteptat cateva ore bune pana am ajuns innapoi pe autostrada, era deja dimineata, si am vazut pana la Viena, inca vreo 10 accidente petrecute peste noapte, printre care, un Tir de Mures care a derapat si a ajuns sa blocheze jumate din autostrada, 2 Vectre cu numere de Zoll, una fara portbagaj si alta fara fata, un coleg cu un Mondeo rasturnat la urcare pe Viena......
Dupa Regensburg am vazut un Logan de Alba cu platforma dupa el si pe platforma un Logan MCV rasturnat...mergea cu 60 kmh pe autostrada....ma intreb daca au ajuns in tara pana acuma... In tara am vazut un E klasse lovit destul de rau pe o platforma, si o cabina de Actros arsa aproape in totalitate. poze cu unele din accidente... |
3 Attachment(s)
Weekend negru la Cluj: un mort şi 12 răniţi în accidente rutiere
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Nu e accident din Cluj, dar mie mi se pare ca e "on topic" fiindca e vorba tot de un bmw, si mi se pare un accident groaznic.
Quote:
|
5 Attachment(s)
Eu incep sa ma gandesc daca sa nu cumva sa ma apuc sa circul cu troelul...
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
florestiul ala e plin de accidente .
|
Azi dimineata in Valcele
http://www.clon.ro/stiri/cluj/artico...81129-11593566 http://video.clon.ro/video/38597/accident-valcele |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
- Copyright 2026 4Tuning