Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 la a doua tinerete - BR 98 NIG (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/38440-dacia-1300-doua-tinerete-br-98-nig.html)

apline5 22-06-08 02:35

Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG

nu-i nimic de stricat, ai dreptate daca vrei sa ai masina veche aranjata si sa arate bine ori o faci tu ori cineva care stie si ti-e cunoscut sau il umfli cu bani ;)

in cazul meu (am 2 nebune pe cap) ca si al lui bogdan sunt facute de manutele noastre de la primu pana la ultimu surubel:twisted:

LUCI BV 89 WRC 22-06-08 15:47

Felicitarile mele Bogdanele ...frumos a iesit rodul munci depuse....
Auzi am si eu o intrebare la tine ce zici de Albastru 68 sau Blue Capri sunt aceleasi nuante de asta te-am intrebat poate stii vre-una din ele !!!1
Bafta in continuare ! ! ! ! ! ! ! !

ICE-M@N 23-06-08 01:24

deci ce tare a iesit vopseaua...foarte frumos o sa fie una dintre cele mai frumoase dacii, bravo,astept sa o vad si cu jante si cu toate elementele de caroserie montate pe ea.

Nastase Bogdan 23-06-08 22:06

Am revenit!:-)..de fapt am ajuns ieri seara:rolleyes2
Va multumesc pt sfaturi,(o sa tin cont de anumite sugestii),dar si pt. aprecieri:-)
Si azi am mai lucrat la masina..am montat satozele,oglinzile laterale,alte maruntisuri pe la interior,am aranjat bara spate si tampoanele(in atentia lui Apline:-)) si am incercat sa finalizez cu toate luminile,insa m-am poticnit la faruri,unde din cauza ca am scos mufele si am imprastiat firele nu-mi mai ies combinatiile..:rolleyes2
Maine aduc un electrician si ii dam de cap..mai am si pe spate o problema cu stop frana stg..

Luci,nu stiu daca sunt aceasi nuanta..intreaba la un atelier de vopsitorie;)

Razvanele,inca mai am cheltuieli strict necesare de facut,dupa care ma gandesc la alte chestii..jante,de exemplu..oricum,nu vreau sa trec pe 4 prezoane,incerc sa-mi omologhez jantele astea si cu dimensiunile la cauciucuri..iar daca va fi ceva caut Gotti,tot pe 3 prezoane..ca sa fiu in tema masinii,nu?

Bogyciu,cand mai esti prin BR,neaparat sa ma claxonezi:-)

Rares,dungile vor veni si ele,insa mai e putin de munca pana atunci.ai rabdare;)

Bogyciu 23-06-08 22:52

Pune si tu rotile putin pe ea si fa cateva poze, sa vada si ochiul nostru cum dau... :rolleyes2

apline5 24-06-08 01:58

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1608804)

am aranjat bara spate si tampoanele(in atentia lui Apline:-))

era si normal...venea urat de tot ;) daca vrei sa pui si platbandele de jos ,poate gasesc la remat la mn ;) sa fie adevarata 8)

Nastase Bogdan 24-06-08 07:30

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 1608908)
Pune si tu rotile putin pe ea si fa cateva poze, sa vada si ochiul nostru cum dau... :rolleyes2

Ok,la urmatoarea sedinta foto am sa le pun..asa,pt voi:-)

Alex,pai sa cauti te rog,ca pe aici nu am gasit..cam peste 2 saptamani ajung eu in Constanta pt cateva zile si poate gasesti pana atunci:-)

Preparatul 24-06-08 17:07

salut..foarte frumoasa masina...m-ar interesa si pe mine cateva lucruri :D
sunt pasaje de golf 1?
jantele ce dimensiune au,
si in total cat ai taiat din arcuri si daca ai intarit amortizoarele

CristiRS 24-06-08 20:56

hai cu dungile ca asta asteptam toti :)

Nastase Bogdan 25-06-08 07:05

Ca sa ajung sa-i fac dungile trebuie sa lucrez la masina,iar ca sa pot lucra la masina imi trebuie vreme buna..nu ma intrebti cat m-am putut enerva ieri,cand toata ziua cat am stat la munca a fost cald si frumos iar seara,cand sa ma apuc de treaba a inceput sa ploua cu galeata..:twisted::evil:

Preparatu,pasajele fata sunt de Golf 1 iar cele de spate de Golf 2..asa le-am gasit:rolleyes2
Jantele sunt pe 14" iar J-ul cred ca 5,5.
Pe fata am taiat 3 spire,iar pe spate 4 spire din arcuri de Papuc Diesel.La amortizoare doar am taiat din filetul de jos..la cele de fata;)

Sirius 25-06-08 22:45

8 Attachment(s)
CLIPA CEA MULT ASTEPTATA!!!
FELICITARI BOGDANE, INCA O DATA PENTRU ACEASTA BIJUTERIE!
scz pt calitatea pozelor, k sunt cu telefonul. culoarea a iesit un pic mai deschisa pt k se inserase, urmatoarele poze vor fi cand totul "ce fini":D:D

Snapy_xxl 25-06-08 22:49

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 1613171)
CLIPA CEA MULT ASTEPTATA!!!
FELICITARI BOGDANE, INCA O DATA PENTRU ACEASTA BIJUTERIE!
scz pt calitatea pozelor, k sunt cu telefonul. culoarea a iesit un pic mai deschisa pt k se inserase, urmatoarele poze vor fi cand totul "ce fini":D:D

No comment. Pe unde mai exact poate fi vazuta in Braila?

kapa_krs88 25-06-08 22:52

super tareeeeeeeee!!!
FELICITARI!!!

LKS 25-06-08 22:53

superba ! si atat..

Sirius 25-06-08 22:58

Si inca nu e gata!!!:D:D

All times are GMT +2. The time now is 13:24.

- Copyright 2026 4Tuning