![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
nu-i nimic de stricat, ai dreptate daca vrei sa ai masina veche aranjata si sa arate bine ori o faci tu ori cineva care stie si ti-e cunoscut sau il umfli cu bani ;)
in cazul meu (am 2 nebune pe cap) ca si al lui bogdan sunt facute de manutele noastre de la primu pana la ultimu surubel:twisted: |
Felicitarile mele Bogdanele ...frumos a iesit rodul munci depuse....
Auzi am si eu o intrebare la tine ce zici de Albastru 68 sau Blue Capri sunt aceleasi nuante de asta te-am intrebat poate stii vre-una din ele !!!1 Bafta in continuare ! ! ! ! ! ! ! ! |
deci ce tare a iesit vopseaua...foarte frumos o sa fie una dintre cele mai frumoase dacii, bravo,astept sa o vad si cu jante si cu toate elementele de caroserie montate pe ea.
|
Am revenit!:-)..de fapt am ajuns ieri seara:rolleyes2
Va multumesc pt sfaturi,(o sa tin cont de anumite sugestii),dar si pt. aprecieri:-) Si azi am mai lucrat la masina..am montat satozele,oglinzile laterale,alte maruntisuri pe la interior,am aranjat bara spate si tampoanele(in atentia lui Apline:-)) si am incercat sa finalizez cu toate luminile,insa m-am poticnit la faruri,unde din cauza ca am scos mufele si am imprastiat firele nu-mi mai ies combinatiile..:rolleyes2 Maine aduc un electrician si ii dam de cap..mai am si pe spate o problema cu stop frana stg.. Luci,nu stiu daca sunt aceasi nuanta..intreaba la un atelier de vopsitorie;) Razvanele,inca mai am cheltuieli strict necesare de facut,dupa care ma gandesc la alte chestii..jante,de exemplu..oricum,nu vreau sa trec pe 4 prezoane,incerc sa-mi omologhez jantele astea si cu dimensiunile la cauciucuri..iar daca va fi ceva caut Gotti,tot pe 3 prezoane..ca sa fiu in tema masinii,nu? Bogyciu,cand mai esti prin BR,neaparat sa ma claxonezi:-) Rares,dungile vor veni si ele,insa mai e putin de munca pana atunci.ai rabdare;) |
Pune si tu rotile putin pe ea si fa cateva poze, sa vada si ochiul nostru cum dau... :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
Alex,pai sa cauti te rog,ca pe aici nu am gasit..cam peste 2 saptamani ajung eu in Constanta pt cateva zile si poate gasesti pana atunci:-) |
salut..foarte frumoasa masina...m-ar interesa si pe mine cateva lucruri :D
sunt pasaje de golf 1? jantele ce dimensiune au, si in total cat ai taiat din arcuri si daca ai intarit amortizoarele |
hai cu dungile ca asta asteptam toti :)
|
Ca sa ajung sa-i fac dungile trebuie sa lucrez la masina,iar ca sa pot lucra la masina imi trebuie vreme buna..nu ma intrebti cat m-am putut enerva ieri,cand toata ziua cat am stat la munca a fost cald si frumos iar seara,cand sa ma apuc de treaba a inceput sa ploua cu galeata..:twisted::evil:
Preparatu,pasajele fata sunt de Golf 1 iar cele de spate de Golf 2..asa le-am gasit:rolleyes2 Jantele sunt pe 14" iar J-ul cred ca 5,5. Pe fata am taiat 3 spire,iar pe spate 4 spire din arcuri de Papuc Diesel.La amortizoare doar am taiat din filetul de jos..la cele de fata;) |
8 Attachment(s)
CLIPA CEA MULT ASTEPTATA!!!
FELICITARI BOGDANE, INCA O DATA PENTRU ACEASTA BIJUTERIE! scz pt calitatea pozelor, k sunt cu telefonul. culoarea a iesit un pic mai deschisa pt k se inserase, urmatoarele poze vor fi cand totul "ce fini":D:D |
Quote:
|
super tareeeeeeeee!!!
FELICITARI!!! |
superba ! si atat..
|
Si inca nu e gata!!!:D:D
|