![]() |
Re: Masina mea BH 01 YCE
daca tot ai pus multe chestii noi pe ea ai putea sa ii schimbi si conductele de benzina
|
b08ygs - ms....aripile ai fost date cu antofon...la fel si pe dedesuptul masinii......acolo uned maie ste rugina voi remedia ......toate necesita timp si bani......iar cu conductele de frana...nu vad dc le-as schimba din moment ce is bune......alea costa bani.....si din pacate am lucruri mai importante de facut decat sa schimb conductele de frana.....bolidu...puteai sa spui umpic mai frumos.......pt ca sunt care nu stiau treba cu pusu suruburilor invers.....asta este....my bad.....
bolidu sper ca nu te-am jicnit cu ceva.....sau sa imii portzi pica.....dar omu cat traieste invata......icnerc sa fac treaba buna ...dar am nevoie si de ajutor ca nu m-am nascut nici mecanic...nici sudor........incerc sa fac ceva bine si frumos......sper ca pe finals a imi si iasa....asta este....mai greseste omu....daca nu am lucra nu am gresi.... |
nu am man de ce sa ma supar!dar macar daca nu stii intreaba pe cineva care se pricepe ca sa nu muncesti de 2 ori!si la sudurile alea curata bine cu o perie de sarma,o mana de grund si una de antifon ca intr-un an de zile te vad ca plangi ca o sa-ti iasa rugina in partea cealalta!
|
bara de torsiune unde este ?
dar planetarele? |
inca nu is montate........pe sfarsitul saptamanii o sa vedetzi cum arata spoilerul spate....este gata deja.....si da f bine pe masina...la fel si stopurile.....o sa revin cu poze pe sf saptamanii vitoare ...numai bine :-h
|
Eu am vazut stopurile spate :D
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
cum ap promis ...poze cu stopurile si spoilerul spate...inca nu ii gata...mai este de lucrat......sa vad cum fac cu semnalizarea si masalierul...ce forma decupez acolo sus.....
sper sa va placa.....ca mie imi palce la nebunie:X :D sa nu aud ca ziceti ca nu ii finisat bine sau chestii din astea....pt ca inca nu ii gata....mai este de lucru....am dat un strat de spritzkit ca sa vad unde si ce mai trebe finisat ca sa iasa bine..... sper sa va placa |
a durat 2 ani sa o vopsesti masina...si acum cand totul era realizat frumos.....o iei de la capat...succes in continuare
PS:imi place ideea cu stopurile.... |
cu ocazia asta schimbai si pragurile.
|
haha ce ozn :D
oricum, urmaresc cu interes sa prind finalu, pare sa fie ceva acolo |
ms smith....desi la inceput m-ai luat cam tare........chiar foarte tare.......:)) dar uite ca ceva ceva s-a prins de mine........place golfuletu tau :X
P.S. : pragurile raman..... |
Am fost baiat cu tine si am tinut pozele pt mine :d.App a iesit belea masina, astept sa vad produsul finit!Spor la treaba!
|
da...ms ms:D faorte amabil :D ...ma bucur ca va palce:D
|
Bec de semnalizare va fi unul din alea 3 ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:50. |
- Copyright 2026 4Tuning