Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Hunedoara - Accidente (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/34214-hunedoara-accidente.html)

Creative256 19-08-09 15:42

Re: Hunedoara - Accidente

Sincer nu am zi cand nu injur la minim un taximetrist nesimtit care se baga in fata sau face ceva fara sa ii pese de restu de pe drum... si sincer in Deva e cum e dar in Timisoara ....

HD87DGR 20-08-09 22:17

Ar trebui sa existe o scoala de bun simt care sa fie obligatorie pentru taximetristi. Daca ma apuc sa-i injur cred ca nu-mi ajung nici toti sfintii din calendarul orodox.

SpYk3 24-08-09 23:23

Probabil ati auzit de accidentul de pe serpentine nu? Sambata seara .

Poze si articol

mozolici_hd 24-08-09 23:26

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 2583160)
Probabil ati auzit de accidentul de pe serpentine nu? Sambata seara .

Poze si articol

Da..un citroen ..dar nu a fost pe serpentine,a fost la intrare in teliu,la curba aia unde e si biserica...nu o mai apucat sa o ia si a sarit in apa... :(

ondin 24-08-09 23:27

unul la Teliuc in week end si unul astazi pe centura Devei..o duba a rasturnat o dacia papuc aproape de garajul Edy Spedition..eu ma innebunesc dupa 'taximetristri'.. nu v-a placut "taxi driver"?
:lol:

cel cu citro nu a intrat in copac? am auzit ca masina a fost zob dar fata si baiatul au scapat.
greu cu viteza la volan daca nu esti Guta.

SpYk3 24-08-09 23:37

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 2583169)

cel cu citro nu a intrat in copac? am auzit ca masina a fost zob dar fata si baiatul au scapat.
greu cu viteza la volan daca nu esti Guta.

au scapat fara foarte mari rani.Greu cu viteza cand ai alcool la bord in cazul celui cu Citroenul.Intamplarea a facut sa am ocazia sa-l vad cum arata cu vreo 5 ore inaintea accidentului,si era cam vesel baiatu,nu prea lega doua vorbe.

ondin 24-08-09 23:39

in 5 ore dupa baute te trezesti ca ..ti-e sete..si unde gasesti apa te bagi.

SpYk3 24-08-09 23:41

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 2583194)
in 5 ore dupa baute te trezesti ca ..ti-e sete..si unde gasesti apa te bagi.

cu conditia sa te opresti din baut,iti iese cat sa ti se limpezeasca cat de cat vederea,ca din sange nu-ti iese n-ai frica,mai ales daca bei bere.

ondin 24-08-09 23:45

berea am inteles ca se vede si dupa 12 ore de la consum, mai ceva ca spirtoasele..
pentru mine e clar-condusul e una si bautul e altceva, trebuie sa alegi, nu se pot combina.

F.R.Sonic 26-08-09 22:58

1 Attachment(s)
Astazi pe la 16 fara ceva pe la santuhalm langa fabrica de tzocle DHS...arata parca Godzila a muscat din autocar :shock::???:

sNap7 26-08-09 23:06

Asta dupa ce soferul autocarului a adormit la volan si a lovit un TIR; nici mai mult nici mai putin de 12 persoane sunt spitalizate.

A .. si zicea la stiri ca soferul autocarului avea la activ 10 amenzi de viteza, permisul suspendat de cateva ori din cauza alcolemiei si cateva amenzi pentru diagrama inclusiv in momentul accidentului avea diagrama blocata.. HAI ROMANIA! :lol:

BaLaurzor 26-08-09 23:08

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 2588608)
Asta dupa ce soferul autocarului a adormit la volan si a lovit un TIR; nici mai mult nici mai putin de 12 persoane sunt spitalizate.

A .. si zicea la stiri ca soferul autocarului avea la activ 10 amenzi de viteza, permisul suspendat de cateva ori din cauza alcolemiei si cateva amenzi pentru diagrama inclusiv in momentul accidentului avea diagrama blocata.. HAI ROMANIA! :lol:

8 words : KAMIKAZE

adrian78bmw 26-08-09 23:09

Si culmea ridicolului e ca soferul al doilea si inca o persoana sunt cei mai raniti grav

Creative256 26-08-09 23:47

Am trecut si eu pe acolo dar nu am apucat sa fac poza, la cum arata eu nu as fi zis ca nu o murit nimeni, dar uite ca din fericire o reusit sa scape. Soferii de autobuz si de tir nu respecta orare sau alte reguli ... macar de bun simt

mozolici_hd 27-08-09 01:14

Am trecut si eu pe langa autocarul ala...sa vedeti ce am facut :lol: veneam de la deva s mergeam spre orastie...pe banda 1 erau 3 tiruri,pe banda 2 erau masinile mici...si deodata am vazut ca toate masinile trag pe dreapta...cand ma uit in fata era domn politai tragea pe toti pe drapta..si am accelerat si am pus frana la 1 metru fata de el(asta ca sa vad daca isi face treaba sigla din gemaul meu:lol: ) si imi zice:"bahhh unde te grabesti asa? te grabesti tare tare?(era si nervos) si prietenul meu din dreapta zice:suntem in misiune colega (si ii arata cu degetul sigla din geam):lol:si apoi am plecat urgent de acolo...Pfff imi venea sa il strang de gat pe ala din dreapta:)) C noroc am avut ca era ocupat politaiu cu accidentu...ca de nu...o beleam ;))

All times are GMT +2. The time now is 05:18.

- Copyright 2026 4Tuning