![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Sincer nu am zi cand nu injur la minim un taximetrist nesimtit care se baga in fata sau face ceva fara sa ii pese de restu de pe drum... si sincer in Deva e cum e dar in Timisoara ....
|
Ar trebui sa existe o scoala de bun simt care sa fie obligatorie pentru taximetristi. Daca ma apuc sa-i injur cred ca nu-mi ajung nici toti sfintii din calendarul orodox.
|
|
Quote:
|
unul la Teliuc in week end si unul astazi pe centura Devei..o duba a rasturnat o dacia papuc aproape de garajul Edy Spedition..eu ma innebunesc dupa 'taximetristri'.. nu v-a placut "taxi driver"?
:lol: cel cu citro nu a intrat in copac? am auzit ca masina a fost zob dar fata si baiatul au scapat. greu cu viteza la volan daca nu esti Guta. :lol: |
Quote:
|
in 5 ore dupa baute te trezesti ca ..ti-e sete..si unde gasesti apa te bagi.
:lol: |
Quote:
|
berea am inteles ca se vede si dupa 12 ore de la consum, mai ceva ca spirtoasele..
pentru mine e clar-condusul e una si bautul e altceva, trebuie sa alegi, nu se pot combina. |
1 Attachment(s)
Astazi pe la 16 fara ceva pe la santuhalm langa fabrica de tzocle DHS...arata parca Godzila a muscat din autocar :shock::???:
|
Asta dupa ce soferul autocarului a adormit la volan si a lovit un TIR; nici mai mult nici mai putin de 12 persoane sunt spitalizate.
A .. si zicea la stiri ca soferul autocarului avea la activ 10 amenzi de viteza, permisul suspendat de cateva ori din cauza alcolemiei si cateva amenzi pentru diagrama inclusiv in momentul accidentului avea diagrama blocata.. HAI ROMANIA! :lol: |
Quote:
|
Si culmea ridicolului e ca soferul al doilea si inca o persoana sunt cei mai raniti grav
|
Am trecut si eu pe acolo dar nu am apucat sa fac poza, la cum arata eu nu as fi zis ca nu o murit nimeni, dar uite ca din fericire o reusit sa scape. Soferii de autobuz si de tir nu respecta orare sau alte reguli ... macar de bun simt
|
Am trecut si eu pe langa autocarul ala...sa vedeti ce am facut :lol: veneam de la deva s mergeam spre orastie...pe banda 1 erau 3 tiruri,pe banda 2 erau masinile mici...si deodata am vazut ca toate masinile trag pe dreapta...cand ma uit in fata era domn politai tragea pe toti pe drapta..si am accelerat si am pus frana la 1 metru fata de el(asta ca sa vad daca isi face treaba sigla din gemaul meu:lol: ) si imi zice:"bahhh unde te grabesti asa? te grabesti tare tare?(era si nervos) si prietenul meu din dreapta zice:suntem in misiune colega (si ii arata cu degetul sigla din geam):lol:si apoi am plecat urgent de acolo...Pfff imi venea sa il strang de gat pe ala din dreapta:)) C noroc am avut ca era ocupat politaiu cu accidentu...ca de nu...o beleam ;))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |
- Copyright 2026 4Tuning