![]() |
Re: -=Masini din Piatra Neamt=-
Daca e in mers vezi discurile de ceramica perfect ! ... plus de asta .. S8 are si un fel de eleron facut din portbagaj putin iesit afara.
Si cat despre sunet ... crede-ma ca e o mare diferenta ... a fost in Roman un S8 in fata la Hotel Roman recent, si in spatele S8-ului era cineva cu un A8 4.2 S-line ... si se vedea diferenta ... si la aspect .. si la sunet ... era incomparabil. |
M`ai spart scarto.. cu posturile tale... u traiesti doar din google?un sunet la motor tot in google il auzi... ;)nice
u vrei sa zici ..ca UNO e s8? |
deci nu mai inteleg nimic...care e mai tare:S8 sau A8 S-Line??
|
S8 e mai tare (are motor mult mai puternic) ... dar audi A8 S-line e ASEMENEA ca S8 la aspect ! Cat despre tine buddy, nu stiu cum recunosti un S8 fata de un S-line de la o posta :)) Oricum .. audi-le ala UNO nu e ala alb cu jante mari ... adica audi-le lu Donose ? Si daca e ala, ala e S8 !
|
Quote:
|
Care mai trece pe langa masina respectiva sa se uite la frane! Daca discurile sunt mari si perforate e S8 ...sincer sa fiu nici eu nu stiu daca e S sau nu ...l-am vazut de la departare!
Asta ca sa elucidam misterul ... Tiburonul am vaz ca are semnul de la Ferrari (nasol) si bara din fata e cu banda ...pentru protectie de borduri banuiesc ! Per total e ok masina! Stie cineva a cui e? Iar ursul cred ca il stiti cu totii e KRT ...a lui By Alin |
Quote:
|
Quote:
iar umplem 20 pagini cu discutii pro si contra.. aa si uitasem.... ai MARE grija CE vorbesti si cu cine vorbesti despre mine.. ca sa nu avem probleme pe viitor ;) |
Quote:
|
UNO e S8...am mers cu masina aia si iam vazut si motorul....asa ca nu va mai certati.....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: