![]() |
Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..
salut,
Ma apuc sa reconditionez un renault 5, vreau sa il fac mai tot din fibra, acu am si eu cateva intrebari si ma gandeam k poate ma puteti ajuta. In mare am citit km tot topicul legat de fibra, si am cateva neamuriri: 1. Peste spuma poliuretanica, sa nu se topeasca atunci cand bati fibra cu ce sa dau? 2. Cum fac legatura intra bara de plastic si fibra? am vazut pe net ca se dau niste gauri pe toata lungimea barii unde vrei sa aplici fibra pe o latime de vre-o 2-3cm Va multumesc pentru intelegere si astept sfaturile si raspunsurile voastre! |
Ia-ti gandul ! Repara intai un eleron sau ceva de genul , ca sa vezi cat e de smirgheluit si apoi gandeste-te sa faci o intreaga caroserie din fibra :)
|
Citeste cu atentie celelalte 76 de pagini a topicului si te vei lamuri intrutotul.
|
am citit, deasta am si intrebat, kt despre slefuit nu imi fac pb ;) asta e ultima grija...
|
o sa va pun poze pe parcurs sa vedeti, am mai lucrat cu fibra, una alta, ultima data am facut suport de ceasuri pt cealalta masina a mea, o octavia 2 si a iesit super mf, asta din spusele altora, dar la acest proiect va trebui sa lucrez si cu spuma poliuretanica, cu care nu am mai lucrat, si deasta cer sfaturi si va intreb, dar se pare k e mai usor sa spui "citeste cele 76 de pagini" dekt sa spui exact intr-o fraza ce se poate face, astfel mi-ati fi fost si mie de ajutor...
|
Quote:
|
mihaita2009... prin ce zona stai?
|
De ce ma intrebi de zona?
|
http://www.polydis.ro/produse/pr_1200063267.pdf A incercat cineva asa ceva? Ajuta in vreun fel in problema expusa de Mihaitza?
|
Quote:
|
Salut.Sunt din Tg-Mures si ma intreb daca nu gasesc pe cineva din oras cu care sa colaborez in lucrul cu fibra ;)
|
9 Attachment(s)
Quote:
Nu am testat produsele lor inca, dar presupun ca nu sunt toate la fel... Va prezint si eu o recenta tentativa de-a mea, e vorba de niste grile pentru difuzoare de frecvente medii. Vreau sa le fac sa semene cat mai mult cu tweeterele, care sunt mai mari (10 cm latura). Nu sunt finisate, zilele astea ma ocup de ele. Grilele fac parte dintr-un mini-proiect ceva mai amplu, remodelarea fetelor de usi si o pozitionare cat mai buna a difuzoarelor (toate 3 de pe fiecare portiera). Am inceput cu ce era mai simplu, intrucat vremea nefavorabila nu-mi permite sa tot demontez pe la masina si sa lucrez in aer liber. (va urma) :arrow: |
2 Attachment(s)
Shifter, omul vinde fibra si asa intelege el sa isi faca reclama, explicand clar cat de proaste sunt produsele celorlalti... Stiu destui care folosesc produse Polydis si au fost multumiti, unde mai pui ca au avut si stand de prezentare la 4TD anul trecut si am stat si de vorba cu un reprezentant care a fost uimitor de deschis in prezentarea produselor si metodelor de lucru cu fibra in acelasi timp. Nu ii ridic in slavi dar din ce produse am vazut acolo si din atitudinea angajatilor mi-au facut o impresie f buna.
Revenind la fibra m-am mai jucat si eu putin, am facut doi suporti pt proiectoare de Logan in bara de Supernova. Inca lucrez la ele, am sa revin cu poze finale. Am gasit in comert un kit de reparatie care mi-a fost de ajuns pt 4 straturi lace am facut eu. L-am gasit la 18 lei si am zis ca merita incercat (atat ma costa numai transportul prin curier la cantitatea aia) si am fost multumit. A mentionat un coleg de el pe pagina anterioara si cand l-am vazut in raft in magazin mi-a sarit in ochi. |
din ce vad rasina ar ajunge pentru o lucrare mai mare,doar fibra de sticla pare putina ,sau e pe jumatate cutia?
|
Ai 250ml de rasina, fibra era cam 25x100cm... Nu e cine stie ce dar poti face diverse nebunii din ea (pleoape, suporti difuzoare mai mici...)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:13. |
- Copyright 2026 4Tuning