![]() |
1 Attachment(s)
mafia viata noastra live :twisted:
|
e si cu dedicatii ? :P :lol:
|
santose,, ce volum e?? VII nu?? app baga si cd'ul 2... Dak nu shtii la ce ma refeream e vb despre BUDDHA BAR apropo ms ptr cd1
|
adevarat ....
nu mi-am dat seama despre ce vbeai ... : / la noapte il pun .. ca dureaza ceva .. deci .. maine dimineatza il gasesti aici ,cd 2`u , ;) |
ms muullt,,, apropo dak mai ai si alte volume,, plzz uploadeaza'le ,, raman dator :D :D
|
le pun , adica pun cd 2 la noapte , pana atunci
nici nush daca ar trebui sa va zic de ea. . e prea tare , Faithless & Nina Simone - I want more .. sau poate voi stiti de ea, n-am vazut pe nimeni s-o recomande so... |
8)
|
nu merge sa scot melodia din arhiva,,, cica the file is corrupt
Poti sa faci arhiva din nou si sa o uploadezi din nou?? Apropo,, dak mai ai si alte volume Buddha Bar poti sa le pui :D :D |
1 Attachment(s)
bah daca vretzi muzica sa va linijteasca...incercati un hooverphonic...super tari...sau daca vretzi rap...hip hop...
Gang Starr-Code Of The Streets -You Know My Steez -The militia -Tons o' Guns Rakim-Uplift Jeru the Damaja- You can't Stop The Prophet -99.9 percent -Not The Average -Medicine(mental relaxation) Guru-Lifesaver -Looking Through Darkness am atasat un playlist cu rap...numa cate ceva...d-astea ashea mai de consum...alea grele nu le-am pus k nu prea se cauta... |
mje, da-mi voie sa te provoc un pic .. la cap. cunostiinte ...muzicale ..
am vazut ca-mi vbeai despre james brown , si te mirai ca lumea mai asculta asa ceva .. ce zici de Nina Simone ? Chuck Brown , The Soul Searchers , Incredible Bongo Band ? cunosti ? :P ------------------------------------------ si ,da , la noapte , o sa uploadez din nou buddha bar`ul 7 , cat si alte buddha bar`uri , si colectii de genul .. ma bucur ca .. iti plac , ca inafara de tine nu vad sa se riste vreunu .. |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
ceva periculos :wink:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
asta e mult prea tare ... |
santose.. mai baga si tu vre'un vol buddha bar daca mai ai.. plzzzz
|