![]() |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
Quote:
Hai ba ca-s sanse oriunde sa iei ceva daca stai sa te gandesti bine... Mie-mi place la deva la strand..apa e destul de ok in bazinu mare..restu nu ma prea intere :) ...a aaa daca-s fara iuby :chick:ma intereseaza si altceva si sunt destule pe acolo 8):twisted: |
dute bah ca nush sa inot :lol:
|
Ba voi sunteti nebuni, daca vreau ciuperci ma duc si-mi cumpar din piata nu de la strand, chit ca-s mai scumpe in piata. Sa mor daca va inteleg cum puteti intra in apa cu toti "coloratii" din Micro 15.
In fiecare vara sunt probleme cu ciuperci si alte eczeme la strandul din Deva. Macar daca mergem la strand sa mergem la Orastie, la Steaua Muresului sau la Geoagiu. |
Eu am fost Duminica la Steaua Muresului, n-a fost aglomeratie, ai loc de inotat, ai umbrela, sezlong si nisip fierbinte. :D
Intrarea: 15 lei. :???: |
Quote:
Tot mai bine suna un gratar in Retezat, pana unde e asfalt :D Dar macar sa ne hotaram la un loc ca vine Duminica si presimt ca nu iesim niciunde. |
Quote:
|
Quote:
Ba ar fi fain de strand dar e puhoi peste tot, la Geoagiu de exemplu acum doua saptamani sau trei au fost 2000 si ceva de oameni.. Deci vad ca de Retezat nu aveti chef nicicare, la stranduri e nebunie.. Ba apropo, eu mai am vreo 2 locuri libere in masina, deci care nu poate veni cu masina e binevenit la mine.. La Strei ?! |
in ce parte la strei ?? , la Rusi , sau la Simeria ??? sau....... , ca in retezat , km multi , drum nashpa , masini joase ... nu avem bani de schimbat bai de ulei :D:P
|
Quote:
|
pe Uroi , Steaua Muresului ... , dar decat asta mai bine facem ceva cu cap , sunt oameni si cu si fara bani , mai bine ne-am strange la un gratar oriunde .... strei , govajdie etc etc etc
|
Quote:
Quote:
|
Am fost la Steaua muresului dar nu stiam ca-i in Orastie, credeam ca-i in SImeria.
|
Quote:
|
Quote:
Pune marius3k poze ca trebuie sa fi facut cateva sa vada si ochiu nostru :) |
haideti la deva la strand. testez eu pt voi si va asigur k nu is cuioperci. app./. daca am scris greshit inseamna k is beat k vin de la un party de happy birthday
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning