![]() |
Re: Divertisment
Si asta ti se pare o mandrie ?
P.S: ai gresit ceva, toate pitipoancele. |
Pai suntem pe sectiunea de divertisment....
|
|
Perle din Armata Romana
> 1.Fruntasul Popescu va fi pedepsit cu 5 zile de arest pe
> motiv ca a fost gasit noaptea cu o persoana de sex feminin > la gardul unitatii în loc sa fie în pat... > > 2.Sergentul Popescu va fi pedepsit cu 5 zile de arest pe > motiv ca imitând vocea locotenentului Ionescu a urlat ca un bou... > > 3.Instructia domnului medic militar Ionescu, cu tema > "Cum ramân sanatos" se amâna pe motiv de boala... > > 4.Bagati la tartacuta, regulamentul nu poate fi încalcat > absolut niciodata, cu exceptia situatiilor prevazute de > regulament! > > 5.Sa nu mai prind picior de soldat nebarbierit prin unitate! > > 6.Mai rahat, nu mai misca în formatie ca te manânc! > > 7.O mâna criminala a dat cu piciorul si a spart chiuveta! > > 8.Am auzit un zâmbet în formatie! > > 9.Bateti trei pasi si începeti sa cântati cu stângul! > > 10.Sa nu mai prind televizorul mergând noaptea prin camera! > > 11.Daca sunteti prosti si nu tineti minte cumparati-va un > carnetel si un pix si tineti-le la buzunarul de la piept, si > va puteti nota. Uite asa ca mine... > > 12...Varianta: > Daca sunteti prea prosti sa va aduceti aminte scrieti-va pe > ceva. Si eu îmi scriu totul. > > 13.Aveti grija la pragul ala de sus. Daca va dati cu capul > de el ramâneti prosti pe toata viata. Si eu mi-am dat de > trei ori, de aia stiu... > > 14.Unuia i se face morala în fata plutonului: Aveti în > fata un magar si un porc...(urmeaza mustruluiala si la > sfârsit)...treci la loc în formatie, magarule!... > > 15.La instructia de front, dom' plutonier ordona: > "Pluton, alinierea în front câte unul! Pentru > verificarea bocancilor, ridicati piciorul drept!" Unul > dintre soldati ridica, din greseala, piciorul stîng, la > care dom' plutonier, vazând si un bocanc stâng > ridicat, striga imediat: "Ba, care ai ridicat amândoua > picioarele?" > > 16.Sergentul catre soldati: > -Trebuie sa tineti dusmanul tot timpul în ochi...Ce te > holbezi asa la mine soldat!?..... > > > 17.Dupa dus: V-ati parfumat ca niste curve! Numai > nevasta-mea si fiica-mea se mai parfumeaza asa. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
SLK ala kitch-uit de indienii si BMW se stie care :-P
|
Dar ma crezi ca daca as avea un RS6 si langa mine ar parca un BMW aurit plin de pitipoance fix in c*r m-ar durea ?
ALL SHOW NO GO ! ;) |
Dadi si cu sNap eu zic sa s-o dati la pace sa va dati pe Opel :D : https://www.youtube.com/watch?v=IMFsoqyaJ6Y
|
Bate-n lemn :lol:
Gluma-i gluma dar ce bine mi-ar sta intr-un Corsa OPC. Mi se pare cea mai reusita hothatch. |
1 Attachment(s)
hahahaha
|
Divertisment
http://www.volvocars.com/intl/All-Ca...60concept.aspx
un nou joc gratuit acum si din partea celor de la Volvo. Cerinte minime ale sistemului: Sistem de operare: Microsoft Windows Home/Pro, Windows Vista Procesor: 2,4 GHz Intel Pentium 4 sau compatibil Memorie: 1 GB RAM HDD: 1 GB (spatiu liber) Placa de sunet: compatibila DirectX 9 Video: 128 MB, compatibil DirectX 9 |
|
ce taree e:)) prima data m-am speriat:))
|
e bun cainele .. la mine a facut treaba buna la monitor
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
- Copyright 2026 4Tuning