![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
am senzatia ca e cam stricata... daca o repari :)) oricand :))
si chiar sunt curioasa... cum poti sa spui ca nu conteaza pt prieteni? cati prieteni noi ai de cand ti-ai luat bmw? prieteni care... nu te bagau in seama inainte... ai degete sa-i innumeri? :lol::lol::lol: |
Am prieteni care s-au urcat cu mine in masina si cand aveam Dacia, si cand aveam Matizul si cand am dus inapoi la proprietar un Renault Megane, pentru ca l-am fatait 2 zile dupa ce pocnisem Matizul meu. Vrei sa iti zic ca nu au aparut prieteni in plus? Iti zic: n-a aparut nimeni in plus. Prietenii raman aceeasi, nu apar ca ciupercile dupa ploaie cand schimbi masina. Vrei sa iti zic si de ce? Pentru ca apare invidia si nu se urca in masina din acest motiv. De ciuda ca el nu are (asta daca e mai "tare" masina ta decat a lui).
|
Revenind la topic... conteaza pt o femeie masina pe care o conduci...?
|
Quote:
frate... ti-a cam zis-o! @joy4: preferi unu cu un jeep? |
pentru o femeie nu conteaza ce masina conduci....decat in doua cazuri...
cand e masina prea scumpa (atunci s-ar putea sa fie mai interesata de masina ta decat de tine) cand masina e prea ieftina (s-ar putea sa ii fie jena sa fie vazuta in ultimul harb) personal nu sunt foarte interesat de o domnisoara care este foarte interesata de ce masina conduc |
Quote:
sa vezi cum se uita damele dupa broasca :lol::lol::lol: zici ca-i vre-un lexus :D:D |
sus si raspicat: da, conteaza, dar probabil de cele mai multe ori nu din punctul de vedere pe care multi vad ca-l imbratisati...ci poate din alte puncte de vedere
sa pun altfel problema: voi nu vreti la mai bine?din toate punctele de vedere? balanta sa fie cat mai echitabila iar valoarea ei sa fie cat mai mare? daca ei ii place de mine in pejo, nu inseamna automat ca ma va iubi in bmw, dar nici ca ma place pentru masina suntem oameni maturi ( sau cel putin unii), totul conteaza in viatza, de la mia de lei care n-o ai la ghiseu, la ce mananci seara, cum sa nu conteze masina? |
Quote:
|
Quote:
|
daca as fi femeie ar conta:P . Una e sa vad un amarat care merge cu tramvaiu si una e sa vezi pe unu cu un tanc de masina. Si nu m-as supara sa ma culc cu el de vreo cateva ori si sa-mi ia o alfa 155 q4:X:X:X:X:X ROSIEEEEE
|
ce faci ma ? stii deja si culoarea si modelu si tot ? :)) pai fa-ti operatie...
|
alex, pai gandim la fel, uita-te acolo la age, si o sa intelegi imediat de ce..la noi nu mai merge cu "tot ce zboara se mananca", si pe masura ce trece timpul, o sa ajunga si altii la concluziile noastre
|
Sa fiu sincer: aleks si cu bytzu au dreptate. Dar exista si acel "dar" (mama lui al nabii de "dar"): conteaza foarte mult si varsta femeii. Cu cat e mai pustoaica, cu atat conteaza mai mult masina pe care o detii. Cu cat e mai maturizata, nu mai tine cont de masina, ci mai mult de om.
Sper ca nu am jignit in vreun fel pe cineva. |
Quote:
vroiai sa spui: cu cat e mai pitzipoanca cu atat o dispera ROZUL fir-ar mama lui de roz.... |
Iar se baga asta.
Frate, tu nu te plictisesti? Vezi ca gagica-ta te-a ales pentru Pajero. :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:47. |
- Copyright 2026 4Tuning