![]() |
Re: Ce vor fetele?
Quote:
Quote:
ai perfecta dreptate, trebuie sa-ti stii limitele si atuurile si sa poti sa le exploatezi cum trebuie, altfel o sa ramai singurel bing bang...printre masini, bing bang... :lol::lol: |
Ati luat-o razna cu gang-bang asta. :lol:
|
apropo..mai stiu eu pe unu care vroia sa isi puna blowjob pe masina...la turbina :)
|
Quote:
O fi zis la misto, ma... nu cred ca e vreun barbat care sa nu stie cum ii zice.... Isi pune blowjob sa-i "stranute" cand urca-n ture =)) In orice caz: foarte tare! =)) |
a tastat gresit. de fapt se gandea la blow off, el asa a zis..dar clar ca se gandea la blowjob...dar a vrut sa scrie altceva...ar fi f tare un blowjob automat pe masina:))))
|
no, thanks, ma multumesc cu un blowjob clasic, e mai satisfacator... :)
|
sunt cam sigur...cam 75% ..ca subiectul asta de discutie nu se incadreaza aici..in topicul asta.
putine fete pot spune ca isi doresc asa ceva :))))))))) |
ca sa revin ontopic, si sa-mi continui si ideea, pe ce punem pariu ca si fetele vor un "blowjob", adoptat antomiei lor, desigur? :lol:
|
vaaaaiiii...cum crezi tu asa ceva????????:lol:
|
pai de aia..am zis si eu mai demult....69...chiar la pagina aia.
|
mnah..chiar vrei sa sara cu c..u' in sus toata lumea?:lol::lol::lol:
|
Dupa 77 de pagini scrise am ajuns la concluzia ca femeile ma vor pe mine.
|
Si pe mine frate matizar egoist ce esti. :lol:
|
Quote:
|
cum ai zis...accentul e pe fete!;)
in fine,nu e mess aici!ridem glumim,dar ...(stiti voi mai departe);) ideea e,ca stiti voi foarte bine ce isi doreste o femeie/fata...doar ca e destul de greu sa faci treaba ca la carte,si mai bine incerci sa obtii rezultatul dorit cu cit mai putin efort.so,parerea mea este ca ar trebui sa schimbati titlul din "ce vor fetele" in "cum sa impaci si capra si varza si sa fii totusi buricul pamintului" |
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning