![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Quote:
|
4 Attachment(s)
BMW-ul meu, 320 motor de urs, injectie electronica. Inca nu e gata dar sunt pe aproape. Aici il puteati vedea mai bine https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/92437-e21-coming-soon.html
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mai ai cutia,aia de care vorbeam? si de asemenea ma intereseaza si etrierul spate sau chiar amandoua,plus cardanul original,ar fi interesant daca ai avea si un diferential pentru rechin ,dar din cel autoblocant.vreau sa cobor masina (adica sa-i pun o suspensie mai joasa)si cu ocazia asta sa o pun la punct acolo pe unde mai scioapata. |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Fata,fusta si bara 3mil,pragurile si fusta spate le-am facut eusi m-au costat cam 3mil cu materiale si finisari.Cel de la Bistrita facea cam 8-9 mil tot setul dar exact modelul original.In poza cum arata pragurile si fustele spate ca fata e BBS.
|
Quote:
|
Nr de telefon era 0744991659,dl.Costel.Asta era acum doi ani,sper sa nu il fi schimbat iar pretul era 3,5mil.Bafta!
|
salut fratilor ..
am si eu un 318 , are o mica - mare problema - imi cam bate motorul si nu stiu d la ce sa fie .. se aude un troncanit, pocanit , mama masii.. poate sa fie d la culbutori ???? tare imi e sa nu fie cuzinetii ajutati`ma si pe mine ,va rog |
Daca ar fi numai cuzinetii nu ar fi asa mare problema,se gasesc la 1 mil setul de biela si 1mil si ceva de palier,dar sa nu fie mai mult decat cuzineti ca daca iti trebuie si arbore cotit deja intri la cheltuiala.Plus manopera.:sad:
|
salutare baieti nam mai intrat de mult pe aci...dar vad ca toti cam aveti pb, mai mult sau mai putin dar de microbul asta "rechin" nu va lepadati....eu inca ma mai zbat cu a mea la R.A.R. poate o readuc pe strazi..Numai bine la toti!
|
Quote:
|
2 jante de tabla de rechin? sau aliaj, dar sa nu frece in bieletele de directie..are cineva ?de vanzare, preferabil din bucuresti :P
eventual dau la schimb 2 jante de tabla pe 14" de urs cu cauciucuri |
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning