![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Quote:
de toata jena,,,,numai vedete pe aici dl boss din partea mea tot respectul |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
INCA ODATA REPET UN MODERATOR CARE MAI SUPRAVIETUIESTE PEACI PE FORUM ROG SA-MI INCHIDA TOPICUL LA CERERE |
Quote:
|
Quote:
|
cristi,parca inchideai topiul,ce faci acum?:)le raspunzi?
|
Cand iti pui masina pe un forum public, te astepti si la pareri pro si contra. Si multumesti tuturor. In nici un caz te apuci sa ii injuri pt ca isi dau cu parerea.
Mie mi s-a parut lucru haotic la masina. Dar ce stiu eu. |
Quote:
|
Quote:
|
Ideea principala cand vine vorba de vopsitorie e asta. Cat timp ai o masina de circulat zilnic nu are rostul economic sa bagi bani ca prostul in vopsea cand risti oricand sa tio zgaraie s-au sa ti-o faca varza vreunul in parcare. Ideea principala este ca nu toti avem parte de garaje si de surse de bani mai puternice. Eu am strans 3 ani piese la mecanica ca sa o fac odata cap coada pe a mea si da am strans cam toti banii fara iesit cu prietenii la o bere ,un mic ceva... Ideea este ca unii din noi mai facem si compromisuri si chiar nu ne place faptul ca unii carcotasi nu isi vad de viata lor s-au nu se uita ca pe dinafara e vopsit gardul inauntru ii leopardul. Sunt cativa aici care au masinile jos palaria cum este cea a lui popasan s-au altele dar sa nu uitam ca sunt masini de duminica nu daily. Proiectul masinii astea este ok doar ca unele detalii trebuiesc puse la punct pentru comfortul si siguranta ta . Restul tablelor se fac.
|
credeam ca doar mie mi se sterg posturile :) .....
dute fa curat in masina djboss ca esti mai castigat decat sa intrii pe forum :D |
hai fratelo posteaza o poza asa macar de ciuda cum noua infatisare a bolidului! sa nu postez eu sa te dau de gol! sa vada lumea ca ai luat-o pe drumul cel mai bun:lol:8)
|
Quote:
|
jur ca te dau de gol:lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning