![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
camerele de pe valea oltului majoritatea, daca nu chiar toate, sunt doar de monitorizare a traficului ... in schimb dupa ce iesi de pe valea oltului (spre sibiu) ... incepand cu localitatea "Talmaciu" si in continuare pe drumul de Deva/Arad/Oradea/Timisoara e plin de radare fixe sub forma unor turnulete cilindrice culoarea aluminiului ... cam de 1.60m cu 2 benzi negre semitransparente pe ele. In vara functionau ... si functionau chiar in banda "L" - laser ... iar in toamna cand am mers din nou pe acelasi drum ... nu mi le mai detecta ... le-or fi oprit ... ca banuiesc ca nu au schimbat macaroanele prin ele sa nu mai functioneze in banda "L" sau sa devina nedetectabile ....
|
Da dadada
Erau si stilpii aia. Si aparea L pe detector .... dar nu stiam ce sint. Sper ca nu am ramas pieton .... ca am cam calcat-o pe acolo. Neaparat trebuie sa-l actualizez pe Marcel (gps-ul). Deci cine are un IGO cu POI actualizat ? |
vorebste cu liviu ( liv) ca si el are igo
si vezi ca la gps .. si navigatie este un thread cu actualizari .. cu tot .. camere radare etc |
o sa intru acolo....
ms |
mai tii minte cand ne contraziceam noi pe tema radarelor fixe in banda L din zona sibiului ? ... uite te`ai convins singur acuma ... sa speram ca doar vizual ... nu si contraventional :D
|
Aveti idee pe unde pot gasi fibra de sticla prin Cta? ( rasina + intaritor + stratimat)
Stiu de kit-urile de reparatie auto ,dar contin prea putin material . |
Quote:
|
doresc sa cumpar o bara fatza de mazda 323f model 1992 (faruri escamotabile) SH si am nevoie de ajutorul vostru ca nu gasesc ....daca stitzi pe cineva care vinde sau are..va rog un pm ceva..multzumesc
|
incearca la dezmembari in techirghiol ( 0721427282 ) sau in lumina ( 0720121420 ) au foarte multe prostii pe acolo :)
Succes ... |
cine stie cat costa sa iti ionizezi geamurile in cta ?si unde?
|
se ionizau undeva pe varianta de constanta ... mai inainte de centru ala de caucucuri sh ... ala mare .. cu porti albastre .. dar nu stiu daca mai e acolo .. eu le-am ionizat acum ceva ani si era cam 2 mil jumate 3 .. cam asa ...
incearca un search in pagini aurii sau pe google ... poate poate .. mai gasesti ceva |
chiar nu gasesc si eu o bara pe la vreunul din voi?:( ca dezmembrarile nu stiu ca mazda e o marca de masina:(
|
care stie in afara de borla unde se mai fac evacuari mai ieftine..tot de inox..
|
Quote:
|
15Ida geamuri ionizate le poti face pe I.C. Bratianu spre iesire din Constanta inspre Valu lu Traian e pe partea stanga ....nu stiu exact cum se numste firma dar te uiti si vezi ca scrie mare cu rosu si negru.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:07. |
- Copyright 2026 4Tuning