Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

trib 19-05-06 09:07

re: Club Ford Capri

ohnny111 : Daca nu ma descurc pe aici cu piesele , o sa apelz si la tine :D multumesc de ajutor.
TZG@: nu caut gentile originale de capri , ci cum am sups si mai sus , niste genti cromate , old-scholl.
S-ar putea ca unii sa nu fie de acord cu mine , dar incerc sa-i schimb un pic lookul masinii. Incerc s-o "americanizez" un pic , daca se poate spune asa.
Nu vreau sa-i pun praguri, spoilere ...nu incerc s-o transform intr-o masina sport( ca nu are nici un farmec , sa vezi o masina de 30 de ani , care face liniute ... zic eu ). Vreau sa-i dau aspectul ala de muscule car, mai putin motorul :D .
A cumparat cineva , vreodata de pe oldcars.de ?

johnny111 19-05-06 13:40

[QUOTE=trib]
Vreau sa-i dau aspectul ala de muscule car, mai putin motorul :D .
QUOTE]
jmekerie: ca si retrovizoare: ia oglinzi de pe Dacia 1300. Daca gasesti in stare buna, sunt de superefect.

BULLDOG 19-05-06 14:28

2 Attachment(s)
fain fain te-ai gandit...poate incerci sa ii vopseshti capota neagra si-i faci in aerograf ceva in genu din poza de mai jos, vintage style;) bafta la cautat jante... despre jante odschool, dak ai bani , multi bani de dat pe ele, caut foose, k la foose design de fac jante pt hot rod, muscle cars si chiar si la comanda, nush exact siteu

BULLDOG 19-05-06 14:34

http://www.chipfoose.com/thrustar.aspx sry k am pus 2 posturi da ....5 sec. limit...f..k it

trib 19-05-06 16:00

Culoare va fi albastru deschis metalizat , ( cum a fost si vopseaua originala ) , cu doua dungi albe. Eventual niste grafice foarte finute pe colturile aripilor tot in alb. Cu aerograful si modelele nu va fi problema ca sunt "in domeniu".
Voi vedea ...sa ma vad eu la mom. in care am masina impecabila , din punct de vedere al caroseriei si al motorului ...:P

codrin44 19-05-06 16:05

am dat comanda pe oldcars dar nu vand cu plata la livrare,vor prin card si sa-i si suni cand faci plata. bleah

albastra cu 2 dungi albe...adk ca a mea si a lu colegu din bucuresti...hm!daca e mk 1 fa-i numa una.sa fie albastra cu o dunga alba ca a lu dascalugabi.

BULLDOG 19-05-06 16:35

codrin44, intraba-i de western union sau de alte servicii de transfer rapid de bani , poate le convine, eu asha mi-am luat ceva de pe net, din state, si si aia vroiau la inceput cu cardu si le-am trimis mail si am intrebat de western union, si le-o placut;)...bafta

codrin44 19-05-06 20:40

1 Attachment(s)
uite mah garaj la astia

cv-03-btf 19-05-06 22:13

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...209#post417209

Madalin Zolti 19-05-06 22:43

[QUOTE=cv-03-btf]fratilor, ia rugati-l pe bil1706 sa puna poze cu Fordul Sierra 2,0 la care i-a refacut motorul diesel .Cica toarce ff bine

DASCALUGABRIEL 19-05-06 22:51

2 Attachment(s)
probabil voi fi offtopic ,dar rog moderatorul sa-mi ingaduie aceasta scapare!
tzeva inox de 50mm diam cu grosimea peretelui de 2mm bucata de 6 metri -2milioane.
coturile aferente -150 de mii(lei vechi)

florin_cars 19-05-06 23:55

[QUOTE=Madalin Zolti]
Quote:

Originally Posted by cv-03-btf
fratilor, ia rugati-l pe bil1706 sa puna poze cu Fordul Sierra 2,0 la care i-a refacut motorul diesel .Cica toarce ff bine

motorul e de 2.3D...dar la cati bani a bagat in el, ar fi normal sa toarca :D , totusi..aici sunt oldies...sau..mai mult Capre..nu sierre :-) si degeaba toarce..dk tu vreio sa ne puna poze...:lol: sau..suntem surzi..si ne imaginam cum toarce :-P

pai din Germania...nu puteti cumpara nimic..cu plata la livrare, fii si tu mai modern mai Codrine...asa ceva nu vei agsi..in veci de dincolo.
Mi se pare normal..sa platesti anticipat, eu prin Western Union plateam si mai "aveam" pe cineva in D care platea si el....:rolleyes2

jante cromate, old school, americane, noi poate aduc eu...
dar Chip Foose, pls man..tu stii cat cere pe ele?? am fost recent pe un site..si erau de la vo' 1.xxx $ in sus.....BUCATA :oops:
Eu s-ar putea sa aduc de la 400E in sus, setul, modele..diverse....sute de modele....doar sa-mi iasa combinaztia cu siteul ala :???:

-=Alec-007=- 20-05-06 01:23

Care ma poate ajuta si pe mine cu un sincron de 38? Un Weber 38 DGAS/DGAV chiar si 40 si peste. Nu ma deranjeaza daca e mai mare. Mai mic sa nu fie.

-=Alec-007=- 20-05-06 01:33

m-ar mai interesa si niste oglinzi+ indicatorul de temperatura la apa ca l-am prajit, niste scaune fata (nu neaparat de capri, dar pentru 2 usi) si niste jante, deocamdata....., dar in principal carburatorul ma doare cel mai rau acum. pls PM sau mess [email protected]

codrin44 20-05-06 06:50

bine ai venit!
la un V6-2.0 ti-ar trebui un 32/32.da e bun si 38/38. e cam aiurea pe aici cu piesele de capri.carb cam greu gasesti dar daca stii sa reglezi sincroanele astea,lumineaza-ma si pe mine.scaune poti gasi la Bazar sau daca mai auzim ceva pe aici(in Bc. sunt mai ieftine ca-n restul tarii),te anunt.
arata-ne si noua capri-ul!

All times are GMT +2. The time now is 13:21.

- Copyright 2026 4Tuning