![]() |
Re: Masini Abandonate!
mercedesul nu este abandonat ... este masina mea .. si are o problema cu niste fire din aceasta cauza nu a mai mers cu el .... este de vanzare daca este cineva interesat poate suna la 0734266011
|
Quote:
|
Quote:
Audi`ul ala e spalat in fiecare saptamana. Altfel nu vad cum sa fie asa de curat. Clar nu e abandonat. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
he he
|
Quote:
E rat style =)))) |
e sport gt nu ai vazut pe portiera :))
|
Nu inteleg de ce ai abandona o masina cand poti totusi sa scoti niste bani pe ea...
|
Mai sunt unii care īși abandonează mașina din diferite motive, dar nici nu o vānd.
De exemplu, au avut mici afaceri cu acea mașină (adică cărau sau mai știu eu ce) și acea mașină i-a făcut mari. Și norocul nu se vinde. La fel, ar mai fi mașini făcute cadou, demult, dar la care proprietarul renunță să o folosească, luāndu-și alta mai nouă sau altceva.. Cadoul nu se vinde. |
Sper ca nu crezi in teoria asta... Daca n-o mai folosesti, vinde-o frate sau du-o la fiare vechi, nu ocupa aiurea un loc de parcare :)
|
'ai, nu serios? Poate pleci din tara. Sau poate pur si simplu iti place masina mult. Tu daca nu folosesti masina zilnic de ce n-o vinzi? Ca totusi sta o zi, doua si nu-si mai are rostul.
|
Vorbeam de "masini abandonate" :) Cele nefolosite de ani si ani...care se degradeaza pe zi ce trece si care sunt uitate de lume.
|
Quote:
Crezi, nu crezi, este părerea ta. Īmi cer scuze de OFF-TOPIC. |
sal...pana la urma ce-i cu csi-ul ala??? merge salvat...il vreau eu..atept niste detalii despre el...multzam
|
4 Attachment(s)
un ford sierra,un fiat 850 cu stopuri de nova si o dacia 1310
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:05. |
- Copyright 2026 4Tuning