![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
izki - ai umblat vreo data prin folderele jocului macar asa de curiozitate sa vezi si tu ce este pe acolo? raspuns : NU ;) nu are nici o legatura garaju cu texturile iconitelor alea ;) umbla in misc\garage si daca tu imi arati mie vreo iconita care sa aiba legatura cu alea esti cel mai bun ;) (mersi de compliment in legatura cu bmw-ul)
ady25 - motorul pe z33 il pui cu slrr editor B.69.KID - frumos bmw ..vezi ca a intrat cineva pe messenger :lol: |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Maryus iti dau PM........pareri?
|
Quote:
Am si eu o problema cu un motor Mazda 13B Rotary :| ,nu gasesc exhaust camshaft sau mai precis nu este. A mai intampinat cineva problema? |
1 Attachment(s)
Narcotycul POftim ce vrei tu.... dai extract here si dupa cutezi totul in folder la jok ;) Drift.King si izki in lagatura cu texturile la butoane...Nu cumva sa va luati la cearta ca iara`si ramanem fara topic....BFt all8)
|
Scuze de dublu post dar as vrea stiu Dece imi da erroare cand intru la fuel system....Motorul Mazda_rotary_13B e devina...in error.log nu apare nemic dar am incercat cu folderul engines... cel din joc fara nici un motor nou si cand intru akol la fuel system ERROR....:( ( am 2.2.1 LE2MWM ):evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
|
de unde iau si eu jocul slrr 2.2.1 mwm sau le 2.2.1 mwm (nu patch)???ka sa instalez patch dupa patch nu stiu :((am incercat
|
Quote:
|
Cine poate urca un efect (adica in loc sa scoata fum alb sa fie alta culoare)
Am incercat sa il iau de pe GOM ,dar linku a fost sters:twisted: |
1 Attachment(s)
Pentru cine mi-a cerut prin PM.
|
vreau si eu golfu va rog !
|
Quote:
|