![]() |
Re: Propuneri/Challenges
chair...nu face nimeni poll-ul?.....si...il rog pe Mba sa faca el propunerea pt urmatorul challenge...n-o sa reusesc sa desenez in urmatoarea perioada...vin examenele bla bla....
|
Deci, acum participa:
ANDR31 Blue Macca Darius DMS Evoluzione igerr_al Kenzor Naik93 Naitzu No Limits Design Thundermike Am lucrariile acestor useri. Se mai declara/retrage cineva? Peste 15 minute deschid votarea. Done. https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/104160-ford-mustang-free-concept-x10.html |
q ce va fi urmatorul poll?:D as vrea sa desenez un model vechi de prin '30-'40 :writers_b
|
Am vorbit cu mba acum cateva zile si zicea ca urmatoarea masina din seria de battle-uri va fi data de castigatorul challenge-ului actual, cel cu mustang. Sper sa nu se fi razgandit intre timp.
Daca ramane asa, urmatoarea masina o vom afla luni sau marti ;) |
2 Attachment(s)
primul concurs de free-hand castigat ........ primul concurs la care particip pe acest site ..... nu ma astaptam, sincer :-) .... oricum, ma bucur ca v.au placut desenele :D ...... urmatoarea masina pe care am sa o propun este noul Fiat 500, pentru ca vad ca este la moda si mi se pare chiar dragutz ....... sper sa va placa si voua 8)
|
1 Attachment(s)
Prim' varianta. Daca am vreme fac un concept nou.
Termen cand pui? |
doar noul fiat 500? :grandpa: imi place si modelul vechi:))
|
termen pana pe 6 Februarie .....
|
obligatoriu fata-spate sau doar o pozitie?
|
pai ...... cum vreti si cum aveti timp ...... aar fi de preferat ambele pozitii :P 8)
|
am terminat ieri primu desen, am sa fac si altele, dar le postez spre finalul termenului, succes tuturor!!
|
ma baaag si eu :yes:
|
1 Attachment(s)
Pot sa particip si eu ? :D
uitati desenul meu ... |
1 Attachment(s)
si eu!:lol:
|