![]() |
Re: Provocari
[QUOTE=crystip84;2729762]cu prima parte bitnet are dreptate... QUOTE]
Eram sigur ca citesti de la coada la cap. |
Quote:
|
Quote:
fiat turbo vs m3............fiatul a castigat rs tdi cu soft vs esmeralda(astra 2.0turbo)..........astra a castigat rs tfsi fara soft vs esmeralda(astra 2.0turbo).........rs a castigat leon MUP vs m3 ..........eu zic ca merge mai tare leonul(s a spart un furtun la leon si nu a fost f concludent) fiat vs esmeralda(astra 2.0turbo)..........fiatul a castigat(si a schimbat la 5000rpm) fiatul si ibiza au fost si pe la ploiesti si au avut si pe acolo ceva victime :D |
Re: Diverse Discutii
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
avionul meu o sa poata ..stai linistit ..cel putin turbina e cam la fel de mare ca cea de avion... pentru bitnet, eu asa citesc..nu fac analiza frazei si sa stabilesc numarul de propozitii din fraza..CD sau atributiva sau alte bazagonii din gramatica limbii romane... de fapt eu citesc pe diagonala...:))) |
Quote:
seat mup vs. evo8(modif italia propr afirma 377cp)...seatr castiga din mers cursa dupa care propr afirma k seatul este biturbo;seat vs 335stock...tot seat;seat vs porsche cayenne...seat;seat(reloaded gt3071 soft bn facut)vs golf gti(gt3071 modif UPSOLUTE)...castiga seat;seat reloaded vs.astra opc(300cp dupa spusele propr)...castiga seat >3tiruri;seat vs porsche carrera4s din mers....castiga seat. |
Quote:
imi plca ca in continuare imi denumesti masina "esmeralda" e un adevarat smarald ...stiam asta ..nu trebuie sa mai insisti... mai adaug eu niste rezultate care poate nu le stii astra g coupe turbo vs bmw 120 163 cp+soft ---astra wins astra g coupe turbo vs bmw z4 cred 2.5 benzina.. astra vins.. astra g coupe turbo vs octavia 1 rs 1.8 t astra wins astra g coupe turbo vs seat leon 1.8 t 180cp astra wins. astra g coupe turbo vs bmw 320i pisica cu modificari ...astra wins// si astra g coupe turbo vs octavia rs 2 cea cu admisie sport fara soft...astra wins...acum nu mai stiu de cate ori dar a fost in favoare mea..pana sa-si faca soft propietarul astra g coupe turbo vs astra f gsi ---astra turbo wins...oricum gsi-ul fuge bine pentru un aspirat ...chiar si ca un turbo...de la vag de exemplu.. toate acestea au fost cu masina stock . fara unichip..care oricum era degeaba oricum dupa ce ii gata masina ..o sa te las pe tine razvan sa faci lista asta... ca pe mine o sa ma doara mainile de la atatea victime....:))) |
"chiar si ca un turbo...de la vag de exemplu.."
in niciun caz al meu...:D,ca sa fie clar sa nu lasam loc de ambiguitati. |
Quote:
|
Quote:
Spuneai ca o sa te imbeti intr-o seara, anunta-ma, vreau sa-ti fiu aproape, macar sa stii de ce te-ai impiedicat! |
deci cum spuneam... totusi sa vedem dc mai stiu ceva
spuneai// ca o sa te imbeti intr-o seara//anunta-ma//vreau//sa-ti fiu aproape//macar sa stii//de ce te-ai impiedicat// sper ca nu am gresit impartirea frazei in propozitii.. si ultima propozitie ar fi o CD ... acum ai fost cam rautacios..sa inteleg ca ma impiedic voit..i-ai face asta unui om in stare de ebrietate c'est ne pas posible , comme tu peux dit une comme ca?...ola ola ma bag si eu la somn..chiar toata ziua am stat sa raspund la reply-urile voastre..chiar a fost distractiv.... bonsoir mes amis..sau bonne nuit.. |
Quote:
oricum nu cred ca m3 mai este un etalon.este depasit de mult:D.cu fiatul lui dragos o sa fie mult mai interesant!nu crezi?? |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning