![]() |
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Barcheta ulterior a trebuit sa fie abandonata deoarece masa ei era prea mica conform cu aceasta grupa. E-ul din gradina cu minuni https://img822.imageshack.us/img822/8392/image478v.jpg https://img30.imageshack.us/img30/5837/image477k.jpg https://img830.imageshack.us/img830/2408/image481q.jpg Din pacate cam asa arata acum. |
Wow !!! Pai si ii cunoasteti istoria?! ce motor avea,cine a conduso, in ce ani?
Domnule Sandu eu cred ca merita sa o cosmetizati un pic.;) PS: aaaa , stai ca parca o recunosc. Nu a fost monococa lui Obrejan Viorel?! |
Te rog sa nu ne domnim , prefer Sebastian sau Seby.
Spre rusinea mea nu cunosc decat ca a fost la Autobuzul in echipa si construita acolo. Acum sasiul este taiat in doua dar daca o sa am timp o sa o fac sa arate mai bine si cred ca trebuie latita/lungita sa pot incapea si eu.:lol: Nu e f greu de reparat dar nici prea usor insa se face cu siguranta. La un moment dat am vrut sa ii pun un motor de Yamaha V-max de 1200cc , v4 si 147cp. |
1 Attachment(s)
gata ! am lamurito si pe asta.
In prima faza m-am inselat eu. Nu e vorba de Obrejan. Este opera celor de la "Autobuzul" , avandul in frunte pe Dorian Igescu ! iata si dovada8) |
Oare cum l-am putea gasi pe Dorian Igiescu? Ce se mai stie despre el?
Cred ca Mitica R. sa aiba ceva cunostiinte unde, cand si cum:D Aceasta e a doua lui formula Easter. Prima, a fost facuta in Lacul Tei, albastra, si cu o caroserie fara forme aerodinamice. Apoi a fost " luat la ochi " de conducere si a primit sprijin si intelegere de la ' Autobuzul Bucuresti". Dupa parerea mea unele eastere isi aveau locul in muzeu, langa masina lui Aurel Persu, intrucat sunt materializarea geniului mecanic/ ingineresc a unor romani demni de toata stima. Sau cand o scapa Dinel Staicu de probleme, sa le adune-n muzeul.....ca s-au facut in acea epoca! |
Quote:
Are cam 2 ture ! inaintea noastra, si sper sa mai " intre la boxe " la alimentare, la schimb de anvelope, ... insa se pare ca nu prea il bate gandul. oare face alimentarea ..din mers ! El si Mitica, nu-s "curati " ! Au ceva ori la axa, ori la cutie, .....:rolleyes2 sau vreo injectie moderna , gen ! date-tronic :D M-am dat mare cu Skoda de strada, la grila de start si ...ne-au spart !:D:D:D:D:!: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
1. dacia sport in actiune 2. Nu e nevoie de nici o prezentare ;) doar anul (1982) |
8 Attachment(s)
Sa nu uitam masinile OLTCIT
1984 - Marele Premiu al Bucurestiului si Galati cu Dl. Corneliu Busulescu. |
Quote:
Eu il recunosc in fata podiumului pe Alexabdrescu, fost presedinte al FRAK, zis ..." papa dollar " :D |
ehe !! " papa dollar"?! de ce avea porecla asta?:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning