![]() |
Re: Street Racing Squad
Quote:
RESPECT SRS. |
Quote:
fara suparare dar ce faceti cu tricourile ca daca nu mergeti la curse sau nu aveti masini de expo cine va vede ? voi intre voi ? au fost ft multe evenimete in ultimile luni in care nu ati participat si nici nu ati stiut de ele. stiu ca o luati in nume de rau, dar cu banii de pe tricouri ii bagati in benzina si vedeti ce se intampla la o cursa, legala ma refer, sau strangeti bani pentru a inscrie o masina la curse/expo... e singurul mod prin care aratati altora ca acest club nu e doar o adunatura de prieteni care nu au nicio treaba cu un club:rolleyes2??? uitati dece exista un club ??? sau ce se asteapta de la el??? intelgeti-ma gresit , suparati-va, injurati-ma, spuneti ce vreti dar lipseste esentialul.;) CURSA 402 M SUCEAVA 14-15 AUGUST A1 75cp A 76cp-100cp B 101cp-130cp C 131cp-165cp D 166cp-200cp E 201cp-250cp F 251cp-305cp G 306cp-350cp H 351cp-420cp J 421cp si peste La variantele cu 4x4 se calculeaza la puterea din certificat x 1,35. Asta in cazul in care nu se face grupa 4x4 daca sunt mai multe masini de acest fel. pentru expo: Best Paint Best Interior Best Exterior Best Weels (Cele mai tari jante) BEST OF THE SHOW ce masini aveti la acest eveniment ? participa cineva ?:rolleyes2 |
Quote:
grupele mi se par ft k da e cam mult pana acolo copiiiiii tricourile le mai puteti face si in idm:P si uite si un anunt VAND MOTOR VR6 2.9 SOFTAT CU TOT CU ANEXE 550 EURO SAU SCHIMB CU 2000 8V -16 PLUS DIFERENTA daca nu nu VAND GOLF 3 GTI 20 JAHRE MOTOR VR6 SUSPENSIE REGLABILA KV JNATE BBS RS -GT 15 INTERIOR GTI SISTEM AUDIO ORIGINAL MASINA SE PREZINATA in conditi bune si merge destul de bine .....de tras trage ft grav pret 3800 euro vam rupt nu cu anuntul:D |
Quote:
Inteleg foarte bine ce vrei sa zici, insa uiti un lucru esential, ca sa poti face masini de expo sau racing, iti cam trebuie banuti, si cum e criza eu unu ma descurc destul de greu, tu vrei prea multe intr`un timp foarte scurt, sunt unii care si`au facut masina de expo in 2 ani, sunt altii care au lucrat la o masina 1 an si ceva ca sa o faca de curse, probabil ca exagerez sau ti se pare aberant, dar pune`te tu in locu unui membru de la care se asteapta ceva intr`un timp foarte scurt si din cate stiu nici nu ai permis, asa ca fara suparare dar ceri prea mult intr`un timp foarte scurt |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
La 2.0 taxele sunt mult mai mici!;) |
Quote:
|
Am vorbit cu Ionut despre treaba asta vineri seara....il doare undeva de taxe in talon tot motoru de GTI este...da' e vorba ca vrea sa pastreze Golfu' full GTI!!!
|
Quote:
SI FARA SUPARARE CELUI VIZAT. |
Quote:
mai schimb motorul si din cauza consumului nu e exagerat pt mine da daca fac o socoteala la mia de km ajung cu 20 30 de litri mai mult si e ceva 2. masina se mai vinde si din motivul pt a lua un model mai nou s a incepe cu generatia mai noua la o schimbare e mult mai usor si cu bani multi mai putini asta o zic Liviu ca si george mi-a zis sa o dau si sa iau un model mai nou sau de ce nu un Audi A3 1.8t |
Quote:
dar dak tot ai vrea sa ramai pe golf gti ia-ti un golf mk5 dak nu un mk4 dar mai misto pare un mk5 modificat grav. pentru exemplificare o sa revin si cu niste poze comparative k date despre motoare nu am exaact si sa ma fac de acacao mai bine nu. |
tin sa te anunt Liviu ca nu avem doar o singura masina de curse...mai gandeste-te putin
|
Quote:
o masina de curse nu poate fii asociata cu o masina stock mai puternica...ma rog ....masina de curse ....golf 2 vr6 FUG...cauta filmulete si poze sa vedeti cum arata o masina de "curse"...:rolleyes2 si daca tot suntem la masinile de curse care mai sunt masini de curse in club? ca nu ma pricep:rolleyes2! tks |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning