Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

Johnny_C 21-02-06 15:23

Nu stiu de ce nu faci un site pe care sa se intre doar pe baza de scanarea retinei!
E o idee, nu?

13RvR 21-02-06 15:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Johnny_C\"
Nu stiu de ce nu faci un site pe care sa se intre doar pe baza de scanarea retinei!
E o idee, nu?

Super tare frate ... :lol: :lol: :lol:

ct77pia 21-02-06 19:22

stii cfa e o idee buna forumul privat ......... a si daca o sa mai aduca cineva in forum propun sa raspunda :lol: :cry: :lol: ptr el ca nu e sifon etc.........

Most_Wanted 21-02-06 22:47

Idea cu forumul privat...este buna..sa nu aibaa acces oricine
doar membri din cluburi

Psycho 21-02-06 22:50

exista asa ceva ... de aia sunt usergroups

Most_Wanted 21-02-06 22:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Most_Wanted\"
Idea cu forumul privat...este buna..sa nu aibaa acces oricine
doar membri din cluburi

Io mam referit sa fie un forum privat sa intre totzi cei care sunt in cluburi
la un loc.....

YZF-PWR 21-02-06 23:22

nu ar mai fi corect fatza de altzii care au masini bune si sunt independentzi si fac ce fac! ca sa nu mai zic de cei care iau carnetu de-abea acum si totusi au un talent in condus si masina buna , ar insemna sa nu ii acceptam pe forum pentru ca sunt noi si nu ii cunoastem! va ramane forumu asa parerea mea! e frumos si asa chiar daca dau abureli la tv tot gasesc ei metode sa minta tara la tv chiar daca facem noi forumuri private etc

YZF-PWR 21-02-06 23:24

baaa toate ca toate da l-atzi vazut azi la stiri pe pushtiu ala cu bmw care a fugit de politie in Bucuresti fara carnet si a intrat in 2 masini ? :twisted:

Most_Wanted 22-02-06 00:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-06-YZF***X-Team\"
nu ar mai fi corect fatza de altzii care au masini bune si sunt independentzi si fac ce fac! ca sa nu mai zic de cei care iau carnetu de-abea acum si totusi au un talent in condus si masina buna , ar insemna sa nu ii acceptam pe forum pentru ca sunt noi si nu ii cunoastem! va ramane forumu asa parerea mea! e frumos si asa chiar daca dau abureli la tv tot gasesc ei metode sa minta tara la tv chiar daca facem noi forumuri private etc

Si uite asa faci lumea sa intre in cluburi :D

needBrain 22-02-06 06:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-06-YZF***X-Team\"
baaa toate ca toate da l-atzi vazut azi la stiri pe pushtiu ala cu bmw care a fugit de politie in Bucuresti fara carnet si a intrat in 2 masini ? :twisted:

:))))) da.......kamikaze baiatu :))))))))))

Johnny_C 22-02-06 09:51

Nu cunosc personal pe nimeni de pe aici, asa ca nu pot intra intr-un grup doar pt ca imi place cum suna numele, nu?

ERY 22-02-06 10:45

Mah PIA ti-a casunat pe baiat....chiar si sifonar dc e....ce treaba ai cu el ? doar nu o sa te spovedesti pe aici nu???? forumul este public...deci poate sa il acceseze oricine, chiar si Basescu sau ursu genial din reclama cu marmota....no offence ursule (81) :lol: :lol:

D_M_X 22-02-06 11:58

nu se supara ma balena aia de uscat stai linistit
:)))

Psycho 22-02-06 12:54

Wb ery .. ashteptam poze :)

Johnny_C 22-02-06 13:16

Poftim? Nu inteleg! WB ERY?

All times are GMT +2. The time now is 05:16.

- Copyright 2026 4Tuning