![]() |
Nu stiu de ce nu faci un site pe care sa se intre doar pe baza de scanarea retinei!
E o idee, nu? |
Re:
Quote:
|
stii cfa e o idee buna forumul privat ......... a si daca o sa mai aduca cineva in forum propun sa raspunda :lol: :cry: :lol: ptr el ca nu e sifon etc.........
|
Idea cu forumul privat...este buna..sa nu aibaa acces oricine
doar membri din cluburi |
exista asa ceva ... de aia sunt usergroups
|
Re:
Quote:
la un loc..... |
nu ar mai fi corect fatza de altzii care au masini bune si sunt independentzi si fac ce fac! ca sa nu mai zic de cei care iau carnetu de-abea acum si totusi au un talent in condus si masina buna , ar insemna sa nu ii acceptam pe forum pentru ca sunt noi si nu ii cunoastem! va ramane forumu asa parerea mea! e frumos si asa chiar daca dau abureli la tv tot gasesc ei metode sa minta tara la tv chiar daca facem noi forumuri private etc
|
baaa toate ca toate da l-atzi vazut azi la stiri pe pushtiu ala cu bmw care a fugit de politie in Bucuresti fara carnet si a intrat in 2 masini ? :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Nu cunosc personal pe nimeni de pe aici, asa ca nu pot intra intr-un grup doar pt ca imi place cum suna numele, nu?
|
Mah PIA ti-a casunat pe baiat....chiar si sifonar dc e....ce treaba ai cu el ? doar nu o sa te spovedesti pe aici nu???? forumul este public...deci poate sa il acceseze oricine, chiar si Basescu sau ursu genial din reclama cu marmota....no offence ursule (81) :lol: :lol:
|
nu se supara ma balena aia de uscat stai linistit
:))) |
Wb ery .. ashteptam poze :)
|
Poftim? Nu inteleg! WB ERY?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning