![]() |
Re: Dozza
1 Attachment(s)
Aceasta este masinuta mea sper sa placa cat de cat
|
daca nu ma insel tu ai mai fost pe la intalniri...
|
Salut.....pai noi ne intalnim ca la inceput.....in fiecare sambata la 17:30 la benzinaria ODN din burdujeni......sambata asta nu va avea loc intalnirea pt ca e Pastele....insa incepand de sapt viitoare ne gasesti acolo in fiecare sambata la 17:30..... daca vrei mai multe detalii da un tel.....nr meu este 0742859363 sau lasa nr tau de tel pe aici
|
Salut! Welcome to the club!
Acuma, sa stii ca nu e nevoie sa incepi un nou thread pentru a te prezenta membrilor Crazy Drivers sau pentru a-i intreba ceva (pentru asta e "cafeneaua"~pentru lucruri de genul asta... Nu de alta, da' aglomeram pagina Clubului inutil. Daca mai ai nevoie de alte informatii, suna la Stefan (SV-05-YBG pe forum pentru alte informatii) ~ 0740 08 39 39.8) |
.....Sau la Vladutzzz, Semecristian etc, ca toti sunt baieti de treaba...;)
|
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
Cine doneaza niste bani in fondul libertatea pentru a merge la mare una bucata sofer cu sotie si cu una bucata Supra?
|
In primul rand da join la usergroup ca sa iti pot da acceptul.
|
Re: mai e loc de unu ?
Am sa mut topicul asta la cafenea. Daca nu sunteti de acord, pana maine mai sta aici asa ca spuneti-va parerea.
|
Re: LOGO SI NUMERE Crazy Drivers !
Ar trebui schimbat usernameul tau kill ca de acuma esti livepacient :D :D :D
|
Cea mai buna metoda de a face rost de banii necesari......spargerea pusculitei.... :)
|
Re: mai e loc de unu ?
Move It !!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Sau in loc de litoral ma sacrific si merg la cursa de la Cluj. Da tot trebu finante.
|
apropo de finante.. La Mishto imi zicea ceva de o taxa.. cum si cui trebuie data? nu vreau sa raman cu datorii :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning