![]() |
Re: discutii Satu Mare
3 Attachment(s)
am decupat dintr-un ziar de anu trecut sau de acus 2 ani........
|
Quote:
|
Quote:
|
Asta asa e.......Pentru filmulet nu iti trebuie permis :);)
|
mda .... stiu ca n-are prea mare legatura cu ce s-a discutat inainte dar ...
care stie ceva locuri de munca mai bune ... ca maine imi dau demisia .... s-au imputzit treburile la firma ... asa ca plec |
Quote:
|
Quote:
s-a facut ... si ms dar trimite nr tau in pm |
spark....eu te pot baga la noi, nush daca iti convin conditiile, daca esti interesat ma anunti!....
|
spark da cum de nu mai merg treburile la firma?te-ai saturat deja de mercantizare....cautati un loc ca si agent,daca ai si ceva experienta te angajeaza una doua,la mine cam asa o mers.....
|
raul ... stii care e faza ..
nu pot zice ca m-am saturat de mecantizare .... dar nu-mi convine ca tot la fiecare cateva saptamani sa fiu luat la camera 2 (la shefi in birou) ca se plang agentzii de mine ... ca nu-mi arata bine zona ... si din astea ... dak nu pot face ceva e vina mea .... o zis ca se vade ca umblu` si fac treaba .... dar nu de ajuns ... pt standardele nestle. nah` in fine .... dupa o alta intrevedere la camera 2 ... am zis ca nu are rost ... |
Bobo,ce-ai facut pana la urma?ti-ai vandut masina?sau nici nai maidus-o duminica.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sarbatori fericite tuturor de pe forum...sa aveti parte de multa sanatate si putere de munca...si sa ne vedem cu bine la cat mai multe intalniri si evenimente...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:39. |
- Copyright 2026 4Tuning