![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
ma lasi fara replica...! si btw ... nu am facut afirmatii gratuite, eu am zis cum ar fi daca am generaliza cu totii.... am incheiat ca ma depaseste situatia la cei 20 de ani ai mei! |
Din floare-n floare-n ca o albinutza vrei sa zbori............ :lol: e cea mai rentabila solutie...
|
Quote:
|
Quote:
Intotdeauna e bine sa lasi loc si pt.a 2 a oara ;) |
la mama :))....serios acum...ai iubit-o...nu a mers treaba..trebuie sa treci mai departe nu? si cum poti face asta mai bine decat gasind alta persoana cu care te poti intelege,?....acum doar nu plangi un an dupa cineva care cine stie ce a facut doar pentru ca ai iubit-o
|
si dk floarea aia afla de alte flori oare o sa te mai asculte si alta data??
|
Quote:
Si dak nu afla?? |
minciuna are picioare scurte..o stiu pe propria piele...voi barbatii intotdeauna va bazati pe " lasa k nu afla..." dar nicioodata nu se stie....afla exact knd iti e lumea mai draga...;) dc ce sa risti totul pt nimic?? vb aia : "De ce sa dai porumbelu din mana pe cioara de pe gard"...ceva de genu...:???:
|
Quote:
ce voi femeile nu va bazati la fel? "lasa k nu afla" Dak nu risti nu castigi :lol: Dak e sa fie ku porumbelul ata ete las aca vine altul mai proaspat ;) |
poate vine poate nu...si nu se stie cat timp trece pana vine.....si in fine.....sunteti tare pusi pe treaba...in loc sa va vedeti de treaba voastra...sa faceti in asa fel in cat sa va fie bine la aman2....voi va ganditi cum s`o faceti pe fata.....pfffff
|
Quote:
Normal ka suntem pusi pe treaba ca doar o viata avem si asta scurta treb.sa ne.o traim,nu?? |
Quote:
pai vin generatii noi..da krezi k se mai uita la voi....cei kre ati ajuns la o varsta?? =)))))))))))))))) |
Quote:
pana la 30 ani (sa zic asa ) tot e timp pt.noile generatii ;) si floare-n floare-n |
Quote:
mdea...unde era tom cruise !!!!! |
Bine ca fix acum trebuie sa dau si eu peste threadul acesta... nu m-am asteptat...espinoza... lasa omule ca suntem doi... asta e...va trece...va fi mai bine, daca nu, mai rau:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning