![]() |
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
Quote:
PS:Crys' sorry k am raspuns in locul tau :) te-as putea lua eu de acasa k acuma stau langa tine.dar inca nu stiu sigur pana maine.bafta |
ok , n`am sa mai vorbesc... !
Imi cer scuze! |
Multumesc Mihai ...! Sper sa inteleaga..si chiar ii recomand cu caldura sa citeasca tot acest topic de DISCUTII ... Poate intelegi ceva Andrei.Nu vreau sa fiu rau cu tine si nici ironic,dar trebuie sa "intri incet incet"...da ca ma intelegi. E un sfat pe care ti`l dat toti,nu numai eu.
Si sa stii ca acele functii care le am in partea stanga sub avatar nu ma fac sa fiu mai presus de oricine...sunt cat se poate "de normal" ca ceilalti... Quote:
Gresesti...trebuie sa vorbesti..dar ma incetu cu voiosia...Nu oricine e in Fundatie e cu noi aici in 4T...ai sa ne cunosti si ai sa vezi cine ce si cum este in aceasta comunitate.Sper sa nu ne intelegi...suntem un grup unde vrem pace si liniste intre membri....Cand vii la o intalnire...nu trebuie sa ai masina de zeci de mii de euro...nu trebuie sa ai figuri..trebuie sa fii normal din toate punctele de vedere si sa te porti normal.... Nu trebuie sa te agiti asa cum ti`am zis mai sus...park ai avea orgasm cand scriii :lol: |
Sper sa reusesc sa scap maine de la servici la 20:30. Daca imi iese combinatia imi spui de unde sa vin sa te iau si vin eu. Oricum te anunt maine pe mess daca am rezolvat si pot veni.
|
oki...tot cred din Podu Rosh..
|
aaaaaaaa crys , am inteles , multumesc frumos de ce m`ai sfatuit !
Merci , mai vorbim ! O zi racoroasa ! |
Quote:
:blahblah: :drunk: |
buey arogantilor... ci aveti cu oamenii? e o tara libera..de aia exista dreptul la replica...
andrei.. fii atent.. lasa ce spun astia mai sus :D :lol: ia si vorbeste.. doar k.. dak te apuci sa scrii..*****ie cu un rost.. si scrie calm.. cu semne de punctuatie.. k sa inteleaga lumea..stii? :D nu tre sa te superi acuma k un anume rumegator pe nume crys.. se ia de tine :D el se ia de toti.. se crede tata nostru .. da sa vezi ce il ard dak il mai prind k imi spune k e tata meu :))) eu am un singur tata we .. :twisted: si acela nu esti tu :D omuletzu care raspundea in locu lu' crys...fara suparara acuma.. da nu cred k ai nici un drept .. nici sa ii critici pe ceilalti si nici sa raspunzi in locul altora.. dak vrei sa ii adresezi vorbe.. adreseaza-i.. dar nu fi rau..k se mai intoarce roata..si iti spun ca sunt cateva personaje prin zona 4tuning..care pot fi destul de ironice.. :D get it? incercam sa formam o comunitate unita aici.. nu sa ne certam.. dak cineva de aici ..(la modul general vorbesc) incearca sa strice relatiile dintre comunitari.. atunci ii garantez k va fi "extra"comunitar.. problemele personale si jignirile..pe mess baieti.. nu aici :D la cat am muncit noi sa facem comunitatea asta...asa cum este ea acuma..inca la inceput.. nu cred k ne permitem gresesile altora.. si nici viorbele care strica relatii... cu respect... slip |
taci we ca numai iarba debitezi! Andrei nu`l baga in seama pe asta micu! Stie ca`l ard! :)
|
a da? :boxing: boooonnnn...:chainsaw: :pistoles: maine seara sa vii cu armura pe tine.. :flamed: las k vez tu.. :shakefist stiu k nu e rasul tau.. suckere :D
hai pa |
:chuckel: iar ma plictisesti? Iara ai iesit cu vaca prin reprezentantza?
|
iar esti tare in gura in spatele calculatorului? :))) :lol:
|
Deci cearta fara bataie e ca nunta fara lautari.... Nu o lasati pe maine seara in parcare la chimie (parca acolo ramasese stabilit)? Facem si noi pariuri pe inghetata, radem putin.... e, nu suna bine? :lol:
|
vai vai :-P , se lasa cu pariuri pe inghetata , bun bun :D
pana la urma unde se va desfasura batalia? :lol: care`i coltul rosu al lui slip si care`i ce`l albastru al lui crys?:punch: (:lol: glumesc da`i prea tare figurina aia) deci , maine seara unde ne intalnim? Palat , Chimie , where? :shock: Salutari si lu` IS 03 NBA ! De aici , Andrei. |
:shock:Crys! :shock:
Da' de ce boxezi :boxing: lumea asa? Ia-o incet cu "...acum la inchisoare...". S-o calma el, omu', la un moment dat...:weirdface (moaaaama, ce-mi vazura ochii pe monitor :yikes:...) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:21. |
- Copyright 2026 4Tuning