![]() |
Re: E30 - S50B30 Turbo!
Bafta Boby ... Ursii sunt mandria tarii :lol: si al tau e in frunte !
|
a mers bine mom-ul azi, dar din pacat s-a stricat cutia la un moment dat, din fericire s-a calificat pt ziua de maine si din cate am inteles s-a incercat remedierea problemei, v-om vedea maine ce si cum!
|
Ce timp a scos ?
|
rectific, MOM-ul e gata, nu stiu sa-ti spun un timp scuze.
|
9 Attachment(s)
Ptr. fanii Mom. ;)
|
Quote:
Hai ca te astepam duminica din nou pe aeroport! |
|
Opel DragRacing Satu Mare......MAXIM!!!!!
Ce sa mai zic....am ramas fara cuvinte! Organizare, concurenti, mashini...incredibil dar adevarat! Mashina mea a mers execrabil. :cry: Sambata la a 2-a cursa am rupt pinioanele la viteza a 3-a dupa o plecare reushita. Cu extrema participare a lui WPP am reushit sa gasesc ,printr-un noroc chior, cutie de viteze la un parc de dezmembrari inchis (cu insistente maxime la patron), si sa o si montez pe mashina intr-un gunoi de groapa de unde am ieshit plini de ulei ca nishte porci. Duminica m-am dus voios dimineatza sa scot un timp bun si....surpriza...mashina nu mai tragea corespunzator. Am chinuit-o ceva timp si pana la urma m-am lasat la mana mea. Sper sa gasim in cel mai scurt timp problema. Toate ca toate, tin sa va spun ca si dc mashina tragea la capacitate maxima nu faceam fata la concurenta de acolo. Este ca o lectie pt mine,si sigur si pentru toti pasionatzii acestui fenomen din RO. Am vazut ce inseamna performantza cu adevarat drept exemplu...m20 aspirat(fara nos) 12.00s sau m20 turbo 10.00s si cred ca intelegetzi perfect! (ATENTZIE:TIMP PROFI, NU ESTIMARI) Ma bucur nespus ca am participat la aceasta competitzie pt ca mi-a deschis larg orizonturile legate de configuratia mashinii la o astfel de cursa! In configuratia actuala nu am ce sa mai caut acolo:)))))))))) Tin sa multumesc organizatorilor pentru transport si sa felicit participantii din Romania pentru evolutiile lor frumoase. Spiritul de echipa s-a simtit cu exceptia micilor neintelegeri. Desi am dormit astea 4 zile in total 8-9 ore m-am simtit super bine in compania lor si mai ales in compania noilor mei colegi de la Anonymous. Suntetzi MAXIMI!!!!! |
Un filmulet dupa evenimentul https://www.youtube.com/watch?v=RIe57j1n6LY te regasesti in el la cateva plecari, Felicitari!!
|
Felicitari boby pentru acest week-end, cu toate ca nu ai apucat sa te dai decat de 5-6 ori si asta la timp, nu semi-finala sau finala
bafta cu treaba aia si abia asteptam sa te vedem la KOE Bucharest !!!!!! baftos!!!! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Te asteptam la anul cu forte proaspete, pana atunci spor la munca! Cu RH-urile ce ai facut? Le-ai vandut pana la urma? Arata criminal cu jantel Alpina pe ea. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning