![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
. .
|
parasolaru nu are forma parbrizului ....cu capota aia peste faruri ai dato in bara rau ...cum poti s a faci asa ceva pe un GTR .........roata spate pusa stramb...si discul e pus stramb
dar cel mai nasol lucru e capota .URAT!!! |
1 Attachment(s)
puncte puncte puncte...
|
Quote:
|
:arrow::arrow:
|
Quote:
hai ma ce dracu e chiar asa urata? :| |
GABI - Nissan Skyline GT-R idee foarte buna cu vopsea mata umbre foarte bune una peste alta e superb EAGLE - Nissan Skyline GT-R spoilerul fata zici ca e plug cu buza aia :lol: si stramba frumos spatele CO5M1N EXTREME - Volkswagen Golf 4 R32 coltul din partea dreapta a barii fata e blurry si umbrit intercoolerul e prea in umbra nu vad rolul la umplerea geamului ca nu arata bine Golf MK4 R32 van niste umbre la bad boy look lipsesc carbon destul de bun! angel eyes un pic neclare STREETSTYLE22 - Dacia Logan Van prizele de aer din bara sunt prea saturate janta vine peste spoilerul fata umbrele lipsesc NLD - Toyota Supra frumoasa lucrare frumoasa textura la carbon e ireala dar foarte bine lucrata NITRO CUSTOMS - Nissan Skyline GT-R capota e hidoasa, parca se scurge de pe masina spoilerul fata merge e asa si asa, parca e prea ondulat, are asa o bucla in jos parasolarul e 2D, sui si drept |
nld-supra cam ireaLa dar ide e super super tare
eagle-inafara de spoiler e superba si a ta cosmin-golf janta fata parca e putin stramba in rest imi place |
imi cer scz k fac offtopic,dar ma gandeam k dak tot trebuia sa fac p supra aia battle cu nld..nu se poate face un poll ?
daca este si el d acord..bineinteles |
1 Attachment(s)
GT-R... o prima masina full brush :blahblah::blahblah::blahblah:... nu am avut donoare pentru plase si intercooler (ala e pus asa de forma) si am lasat-o asa, da' nici nu cred ca ma ating de ea curand... nasoala si masina si unghiul si tot...
|
Quote:
|
Quote:
|
Brushu' e foarte tare. In schimb, in fundal sta groaznic. Fa-i niste reflexii misto, ca e pacat !
|
2 Attachment(s)
is abia la inceput asa ca nu va steptatii la cine stie ce :D:oops:
|
mie unu imi place ... sunt cateva greseli , cateva parti blur da daca ai zis ca esti la inceput ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
|
- Copyright 2026 4Tuning