![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
--brush---
|
sa stii k ideea nu e rea insa executia lasa umpik de dorit
incearca sa nu mai faci muchiile asa taioase..rotunjeste-le mai mult venturile din bara sun o idee off..k si semnul d p lateral in rest ai facut treaba buna bravo! |
2 Attachment(s)
A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat pe aici ... cea mai recenta lucrare ...
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
iar eu...cu Golfu' ! :twisted: :workout:
|
1.bara fata descentrata si blurry
2.vinil ireal |
2 Attachment(s)
un update...+++
|
Comentarii ca de mult n uam mai dat:
Crimz - Sodabubble Golf MK4 arata foarte bine lucrarea mult brush dar cu bun gust mergea roata pe spate un pic mai iesita in afara mergeau jantele pe negru in rest foarte frumoasa lucrare patriotu90 Volkswagen Scirocco frumos lucrat de asemenea imi place ca ai inglobat dunga aceea albastru la pozitie, gen hyundai santa fe si nu leduri jantele se potrivesc foarte bine pe modelul asta un pic neclar la grila dintre faruri dunga rosie e neclara in rest e bine felicitari arata foarte bine lucrarea dilio Ferrari 456GT Wagon :shock: WOW :shock: nu iti mai dai seama ca e un ferrari la baza superba lucrare de ce nu faci si la challenges asa lucrari de calitate felicitari!!!! pickone Audi A4 nu prea e pe placul meu audiul rotile par mai sus decat spoilerul fata ploapa peste faruri e urata acoperirea grilei fata o face sa arate destul de aiurea |
streetstyle22
Volkswagen Golf 3 jante diferite si strambe grila jos e stramba selectii proaste plasa e ireala, e ca un gard! nu mai pune vinyl, e ireal mai lucreaza! bafta! _seby_ nissan skyline gt-r simplut jante frumoase si bine vopsite eleronul ala zici ca e masa de calcat e prea mare si inestetic arata bine stig in masina :lol: BMWfan Volkswagen Golf MK4 brush total si ireal nu vad rolul intercoolerului in partea stanga a masinii spoiler patratos pe masina cu forme rotunde n ustiu ce sa zic in privinta asta! mie unu nu mi se pare terminata! bafta! 2fast 4 U Nissam skyline gt-r ti-a cam tremurat mana parca e cutremur cand merge asta si se balangane rotile asa si asa tuningul ploapele nu imi palc bafta! Streetstyle22 volkswagen golf 3 prima poza faruri strambe jante strambe nu mai aprinde farurile |
2 Attachment(s)
nu sunt chiar mandru de ea dar ma revansez eu la urmatoarea lucrare..... nu am mai avut rabdare si m-am saturat de ea:cry:
|
1 Attachment(s)
Inca una si ma duc....:D
|
este o regula cu o masina pe zi....asta e limita...
|
1 Attachment(s)
Pareri ? :roll:
|
cam mare textura la carbon
ma refer la partile de jos |
| All times are GMT +2. The time now is 13:00. |
|
- Copyright 2026 4Tuning