![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
mai ai de mancat pufuletzi streetstyle..... multe greseli si foarte ireala...da o tura p l tutoriale/help... incearca modificari simple si kt mai realiste ...si treptat evoluezi... ;) vorbesc din propria experientza...
bafta |
ms...ieri m'am apucat de photoshop:D :help: scrie pe mine
|
2 Attachment(s)
era sa uit k am facut candva Virtual Tuning.........mi-am iesit din mana??:oops:
|
parerea mea..
pleoapele nu sunt ok..ar trebui umpik accentuate umbre..delimitari..chestii mashina nu prea pare in miscare..iar omu ala d la volan..e umpik prea relaxat pt unu care face drift gaurile alea ar fi aratat mai bine dak ar fi avut nishte plasa oricum imi palce c i-ai facut p lateral bafta! |
Quote:
|
A8 Big Boy
2 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
hop si io cu skyline...;)
pilotu ii facut brush! |
aluminiul si farurile aratau mai bine inainte
|
Quote:
uita-te pe tutorialu asta |
2 Attachment(s)
red beast :twisted: comment
|
Re: A8 Big Boy
Quote:
|
Re: A8 Big Boy
Quote:
|
1 Attachment(s)
sodabubble-80% cp de pe
|
si care e problema?..... nu are voie sa faca c/p??
|
Quote:
dak tu poti sa faci c/p`u ala ca crimz esti tatic...dar nu prea cred... nu te gandi ca ai dat c/p si gata, uita`te si tu la pozitia donorului si la pozitia bazei...uita`te si la zonele rebrush`uite.Sunt multi care sufera de boala asta ...au si ei donorul..si se gandesc "hmmm de ce sa nu fac eu p desteptu si sa arat k am si io donorul....?" fa un test ...si vezi dak poti sa faci golfu cu donorul p care l`ai postat tu..sa vedem ce iese...tare curios as fi sa vad ce avion ar iesi ;) bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning