![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
@dydy - seat ;eon - mai man ai cam incarcat-o cu reclame, selectii strambe si colturoase, culoarea aia de negru e ireala si intercoolerul stramb
@gabi - golf 1 - e finutz lucrata gabitzu man, dar nu stiu parca ii lipseste ceva, e prea simpla in fata ;) @sodabubble - scirroco - arata bine good job, dar mergeau nsite jante cu buza, tot negre si alta grila in rest e buna lucrarea! ;) |
3 Attachment(s)
Nu va uitati de aproape :)):lol: .,,,e lucrata cam in viteza....:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
Si spatele la sirocco .. de care nu sunt foarte mandru .. nu am mai stiut ce sa ii mai fac deasupra la tobe..
( Janta fata e luminata cam tare am sa rectific..daca aveti alte jante si pt fata si pt spate care sa se potriveasca unghiului dati un pm...astea par cam plate pe spate ) |
frumos lucrat.... bravo... +++++++ de la mine
|
2 Attachment(s)
Al meu VW ...ceva comentarii?:-)
Tot brush in afara de plasa sub numar si jante evident:) |
jantele sunt prea luminate ,selectiile sunt tremurate si reflexiile mie cel putin mi se par prea puternice
ca design e misto :) |
2 Attachment(s)
permite-ti? NSX-ul de la challenges + 20 de caractere
|
Tot ce ai pus pe ea are galbenul mai saturat, jantele sunt decupate nasol si retezate la sol, botul e cam ciudat si reflexiile de la copac sunt ireale, trebuia sa le dai liniile caroseriei;)
|
eu nu prea stiu ce masina sa mai fac... da-ti-mi si mie una...:(
|
1 Attachment(s)
Si NSXul meu... Ceva pareri ?
|
jantele sunt puse prost
|
Quote:
|
@ WLADY - NSX - masina e cocotzata pe suspensii stock, kantele mi se par strambe si plate! brushul e de bun gust, parasolarul merge! cam atata! bafta!
|
Linku' postat n-are nimic, da' linku' de pe poza are. E ultima data cand iti corectez prostiile. Next time - promit - you're out! - Gabi |
bmw z4
2 Attachment(s)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning