![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
3 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
VW-meu va place?
|
NU :lol:
selectii colturoase , gargarite :-) si alea ireale , janta spate plata , grila fata este cam ciopartita , pe capota e carbon? |
@ pure Base - Golf G60 - ai stricat o masina superba! Nu o sa mearga niciodata grila gen american muscle pe un golf, plasa de la spoiler intr-o parte e peste masina, in cealalta nu!, gargaritzele ce cauta acolo?, roata spate e prea mica, cum a zis si mari selectii colturoase. DEstul!
@raulito - broscutza - in afara de usa totu mi se pare ok! doar ca nu prea ai tunat! jantele sunt ok! @ca][n - jetta - tare ideea de a pune in imagine si originalul si chopul, e greu sa iti fac un comentariu ca sunt multe chestii. per total mie imi place! @seby - logan van - mai e faina ideea ta, dar de ce e asa lasata intr-o parte? |
Quote:
_seby_ , foarte buna ideea dar soferul :lol: ...good job ;) scz de offtopic |
2 Attachment(s)
nu fiti zgarciti...comentati...dar VA ROG nu ziceti nimik de intercooler...stiu k e nasol rau rau...sper sa va placa si sa imi spuneti daca am mai avansat de la renault 5
Thx!:arrow: |
2 Attachment(s)
Hai si de la mine un Golf :)
|
gaby super faina lucrarea gj
|
2 Attachment(s)
+1 [r32] comment :twisted:
|
dydy andrei :))
Acum sa fim seriosi si durex a ajuns sponsor ?! ia-o cu tutorialele usor .. linii zimtate (Foloseste pentoolu) |
sodable imi place executia dar masina numi place nici originalu
|
Quote:
P.S. nu va sfiiti... comentati :lol::lol: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning