![]() |
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
3 Attachment(s)
scacki : culoare ireala
reme : bv e super P.S comentati!!! P.P.S stergeti postu de mai sus pls:oops: |
1 Attachment(s)
si a mea si a mea8) :-P
|
*AdY9005 - frumusik da scoate numele dp geam ...
*ra2 - "incinta" scaunelor din spare se micsoreaza de partea dreapta (a privitorului) ... in partea stanga e dreapta ... ai vopsit subortul antenei spate ... si aruncatoarele de apa pt parbriz ... |
acu am vazut ca am vopsit antena aia....aruncatoarele alea de apa vroiam sa le sterg da am uitat....asa era masina nush dc ti se pare ca se micsoreaza...mie nu mi se pare...dk tu zici asa o fii
|
2 Attachment(s)
Golf...(e prima masina pe care pun neon, ce parere aveti?)
|
4 Attachment(s)
bag si eu 2 .... ultimele....:lol:
|
*t1grul - neonu e ireal ...
*OmB* - saabu e frumusel ... pragu nu imi dau seama c forma vrea sa aiba ... ai vopsit stropitoarele de parbriz ... golfu ... pleoapele nu au aceeasi forma ... in masca mergea niste plasa ... |
OmB* pragul la golful tunat iti da senzatia ca se afla in aer ... Vezi cum faci sa elimini spatiul ala dintre caroserie si prag ...
|
2 Attachment(s)
plz comentati si la mine un saab....
|
Quote:
|
e de curse? e super marfa ideea fara spoiler! l-a pierdut de la viteza!
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
bagati si la saab-u meu:-P:-P
|
Quote:
|
Quote:
|
|
2 Attachment(s)
O idee pt un amic...i`ar sta bine ca o masina de firma? :D
|
e bunicik lucrarea t1grule ... bvo ...
|
patriotule de saab-u meu ce zici?....unde sa fiu mai atent pe viitor
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
patriotule..misto amandoua....mai ales saabul ....singura chestie care nu pare la locul ei e umbra(uita-te la aia de pe passat)+scaunele care sunt paca la o rez mai mica...
la evo nu arata real alea doua guri de pe capota si nici aia de sus... in sfarsit...de asta ce ziceti?stiu k nu e f buna ...dar in sfarsit....lipsa de idei https://img180.imageshack.us/img180/5...r8gsnz5.th.jpg https://img85.imageshack.us/img85/766...copywe5.th.jpg |
*Reme - in partea dreapta se vede imbinarea ... in rest e bine ...
*pufy - tare masina ... ai selectie stramba la cauciucu spate ... doua oglinzi diferite ... iar backgroundu nu pica prea bine ... dak esti atent la masina din spatele evo-ului park e mai inalta decat cladirea din spate ... eleronu are prelungire dar trebuia sa i se vada si capatul celalalt ... |
2 Attachment(s)
.....Comentati.....
|
forate frumos...cam toony prizele de aer si roata fata parca e intr-o groapa:-P
..oricum nice chop ;) |
chopster...8)
|
2 Attachment(s)
inafara de jante care nu gasesc mai bune ce alte defecte are ?
|
2 Attachment(s)
Nu am mai "tunat" de ceva vreme si cred ca mi-am cam iesit din mana, dar totusi sper sa va placa...:D
|
4 Attachment(s)
heheh pei dak voi ati pus evo-ul o sal pun si eu dar mai pun si un 350z de la xeigen dar am mai facut eu un mic update ;))
|
2 Attachment(s)
comment pls ... fundalu e 100% conceput d min ;)
|
*L33L00 - la corsa in afara de jante ai niste urme pe spoileru fata ... unde era numaru ... linia centrala a spoilerului e stramba in partea de sus ... la golf ... ai vopsit tot c ai apucat ... interioru ... stergatoru ... jantele ... antena ... tot ...
*Panacota - evacuarea e ciudat pusa pe aripa laterala ... aerisirea laterala dp spoilere are si un pic de culoare verde ... interioru refacut prost ... selectii strambe .... *P.I.M.P boy - evo-u tot nu-are prelungire la eleron ... la 350z ... prin geamu lateral fata care se vede prin parbriz ... nu ai refacut backgroundu ... sub spoileru fata nu ai refacut umbra ... ai taiat din el si al lasat un gri ... |
patriotule avem pb cu ochii ia aratmi si mie ce nu am facut la spoilerul fata k nu imi dau seama aia de pe chop au zis k e bine cum am facut dar in fine fa si u in paint niste cerculete si aratmi greselile
|
or fi probleme cu ochii ... dak zici tu ... uite ...
https://img81.imageshack.us/img81/32/untitled1ns0.th.jpg ps ... te rog frumos za nu mai imi spui de aia dp digimods, psu sau alte situri ... k nu ma impresioneaza ... |
frate acolo asa este pt k nu aveam ce bg sa refac este umbra acolo dar numai conteaza
|
cam seamana 350z`u asta cu asta : http://www.monstermonster.co.uk/reso...Entries/07.jpg
eleronu,ceva prize,aerisiri.... :) |
e vb de inspiratie .... a fost la acelasi concurs cu aceeasi masina stock care defapt era tunata asadar multi au pastrat cateeva dintre piesele originale ;)
p.s. m-au dat si pe min acolo :)) yupi !!!!(a mea e aia cu TOYO) pe ea ;) |
2 Attachment(s)
comentati asta!!
stiu ca nu e VT!! --> e Manga Cars:lol: |
2 Attachment(s)
comentati va rog ca stiu ca am greseli :)!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning